انیمه انیمیشن مانگا كميك AnimCentral

ثبت نام
بازگشت   انیمه انیمیشن مانگا كميك AnimCentral > کارتون و انیمیشن - Animation and Cartoon > انیمیشن های سه بعدی - 3D Animation Series
ثبت نام
» آنلاين مانگا-کميک فارسي زبانان «
Style Color:
Increase Font Size Decrease Font Size
RSS Feeds

به انجمن کهکشان انيمه و انيميشن و مانگا خوش آمديد.

انجمن کهکشان انيمه نخستين انجمن و سايت تخصصي انيمه و انيميشن و مانگا مي باشد. در حال حاضر شما به صورت مهمان هستيد كه دسترسى محدودى را در نمايش مباحث و دسترسى به امكانات انجمن در اختيار شما قرار مى دهد. با ثبت نام در انجمن شما به امکاناتي که انجمن براي کاربران خود در نظر گرفته دسترسي خواهيد داشت. ثبت نام سهل و آسان ميباشد لطفا براى عضويت از ثبت نام در انجمن کهکشان انيمه انيميشن و مانگا !استفاده نماييد.
در صورت بروز هر گونه مشكلى در فرآيند ثبت نام لطفا از طريق تماس با ماموضوع را به ما اطلاع دهيد.

راهنماي ساده براي کاربران تازه وارد(طريقه ثبت نام)

با تشكر انجمن کهکشان انيمه انيميشن و مانگا

ثبت نام سریع
نام کاربری: پسورد: تایید مجدد پسورد: ایمیل: تائید مجدد ایمیل:

سوال تصادفی
  موافقم با قوانین انجمن 
انیمیشن های سه بعدی - 3D Animation Series

طراحی انیمیشن های سه بعدی، ساخت انیمیشن های سه بعدی، اخبار انیمیشن های سه بعدی، نقد و بررسی انیمیشن های سه بعدی، معرفی انیمیشن های سه بعدی و هر مطلبی که در این زمینه علاقه مندان به انیمیشن های سه بعدی دارند میتوانند در این بخش ارائه نمایند

:

پاسخ
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۰۴:۴۲ ب.ظ   #1
shirogane sama
مدیر بازنشسته
من دیگه اینجا نم
shirogane sama آواتار ها
نگارشها: 283
اخبار انیمیشنی

در این بخش به خبرها و موضوعات مهم و جالب انیمیشنی می پردازیم...

از تمام دوستانی که از اخبار انیمیشنی یا هر مطلب جالبی در مورد انیمیشن اطلاعی دارند خواهش می کنم تا مطالب خو را در این تاپیک قرار دهند ...
خدانگهدار

ویرایش توسط shirogane sama : ۴ مرداد ۱۳۸۸ در ساعت ۰۵:۳۱ ب.ظ.
shirogane sama آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر سپاس گذار shirogane sama
قدیمی ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۰۴:۵۳ ب.ظ   #2
shirogane sama
مدیر بازنشسته
من دیگه اینجا نم
shirogane sama آواتار ها
پاسخ : اخبار انیمیشنی

خودتان وال ای بسازید ...

این مطلب رو وقتی داشتم دنبال یه مطلب توی اینترنت می گشتم دیدم و برام خیلی جالب بود ، به خاطر همین گفتم برای شما هم بزارم...

این خبر نیست ولی یه چیزه جالبه ...

اینا یه سری عکس که توسط طراحان وال ای تهیه شده برای دوست داران وال ای که بتونند برای خودشون وال ای داشته باشن ...

البته وال ای از نوع کاغذیش ...
تصاویر کوچ فایل پیوست
wall%20e%20bouwpakket-2.jpg‏   wall%20e%20bouwpakket-3.jpg‏   wall%20e%20bouwpakket-4.jpg‏  
10 کاربر سپاس گذار shirogane sama
قدیمی ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۰۴:۵۴ ب.ظ   #3
Fission Chips
مدیر معلق
داداش ریاضیدان !
Fission Chips آواتار ها
نگارشها: 1,267
امتياز: 8,274, سطح: 61
امتياز: 8,274, سطح: 61 امتياز: 8,274, سطح: 61 امتياز: 8,274, سطح: 61
فعاليت: 3.6%
فعاليت: 3.6% فعاليت: 3.6% فعاليت: 3.6%
Items 1x New Wall-e کاربر صاحب

مدال های دریافتی

روی مقوا بهتر می شه !

in the dark at night
alan wake

اه چه دردناک است...کودکی 3 ساله مادر خود را از دست میدهد..برای شادی روح مادر مهربان یک فاتحه بفرستید.

Fission Chips آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر سپاس گذار Fission Chips
قدیمی ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۰۵:۱۹ ب.ظ   #4
shirogane sama
مدیر بازنشسته
من دیگه اینجا نم
shirogane sama آواتار ها

اسکار بهترین فیلم بلند انیمیشن همانطوریکه انتظار می رفت و قابل پیش بینی بود به فیلم Wall-E داده شد. اندرو استنتون (کارگردان) بر روی صحنه سخنرانی کوتاهی کرد و در آن از تمام دست اندر کاران فیلم، تهیه کنندگان، اد کتمول، استیو جابز و جان لستر ، همسرش و فرزندانش و بالاخره معلم تئاتر دوران دبیرستانش تشکر کرد. اندرو استنتون پیش از این هم یکبار دیگر اسکار را بخاطر فیلم “ در جستجوی نیمو ” دریافت کرده بود.
9 کاربر سپاس گذار shirogane sama
قدیمی ۴ مرداد ۱۳۸۸, ۰۵:۳۰ ب.ظ   #5
shirogane sama
مدیر بازنشسته
من دیگه اینجا نم
shirogane sama آواتار ها

دردسری بنام رینو!

بایرون هاوارد اشاره می کند که در نخستین روزهای ساخت پروژه ی بولت، کارگردان هنری پروژه، پال فلیکس Paul Felix ، زمزمه هایی میکرد مبنی بر اینکه دوست ندارد فضاسازی و بک گراندهای فیلم زیادی سه بعدی و یا پلاستیکی به نظر برسند. او معتقد بود که اگر فیلم ما در باره ی کاراکتری است که می خواهد با دنیای واقعی روبرو شود، پس دنیای اطراف او واقعا باید زنده و واقعی به نظر برسد. پال و تیم او بافتهای مختلفی را برای بخشهای مختلف کار طراحی کردند و تمهیداتی اندیشیدند تا بخشهایی از فضای کار که در سایه قرار میگیرند نیز با بافتی نرمتر و تنوعی بیشتر در سایه روشنها به چشم بیایند.نورپردازی و فیلمبرداری کار نیز به نوعی غیر معمول ومتفاوت طراحی شد.
ممکن است که بولت شخصیت اصلی داستان باشد ،اما شخصیت رینو( همستر با مزه) ، شاید چشمگیر ترین شخصیت فیلم باشد. صداپیشگی نقش رینو برعهده یکی از اعضای تیم فیلمنامه بنام مارک والتون Mark Walton بود. کلی کیتیس Clay Kaytis ، سرپرست تیم انیماتورهایی که کاراکتر رینو را متحرک سازی می کردند می گوید: ” رینو چندان تفاوتی با مارک والتون ندارد! هردو شخصیتهایی هستند چاق، خوش مشرب با خنده ای مسری!
اما حتی با وجود اینکه انیماتورها الگویی انسانی ( مارک) را برای الگو برداری شخصیت رینو در اختیار داشتند، باز هم با چالشهای خاصی روبرو شدند. یکی از بزرگترین چالشها عبارت بود از گوی پلاستیکی که رینو در آن اسیر است. کلی کیتیس میگوید:” این گوی نکته بسیار مهمی بود و من در ابتدا از فکر کردن به آن دچار اضطراب می شدم. این گوی با اینکه همیشه همراه رینو است، در واقع عنصری مجزای از او به شمار می آید. در ابتدای پروژه از ما خواسته شد که اگر میتوانیم با گوی پلاستیکی و رینومانند دو شخصیت مستقل و جدای از هم رفتار کنیم. به محض اینکه تیم نرم افزار محاسبات لازم را برای چگونگی متحرکسازی و غلتیدن گوی انجام دادند ،من نفسی به راحتی کشیدم اما واقعیت این بود که ما باید در طول فیلم هرزمان که رینو حرکت میکرد گوی را میغلتاندیم و هر زمان که رینو می ایستاد ابتدا گوی را کمی تاب میدادیم و سپس آنرا در حالت تعادل قرار می دادیم و متوقف میکردیم. حرکات گوی به نوعی مانند حرکات تابع (Follow Through ) بودند. درست مانند اینکه شما بخواهید موی یک کاراکتر را هماهنگ با حرکات او متحرکسازی کنید. ما باید مراقب دو چیز می بودیم: یکی اینکه گوی هماهنگ با حرکات رینو باشد و دوم اینکه پاهای رینوهمیشه بر روی زمین قرار بگیرند.محاسبات و تلاش زیادی لازم بود برای اینکه پاهای رینو همزمان با چرخش گوی در مکان مناسب و در تماس با زمین باشند. بجز چرخش گوی که بصورت برنامه ریزی شده و توسط نرم افزار انجام می شد، همه چیز توسط دست انیماتورها انجام و کنترل میشد و واقعا زمان و انرژی زیادی برای متحرکسازی این کاراکتر صرف می شد.

مشکل بزرگ دیگری که کلی کیتیس و تیمش باید با آن دست و پنجه نرم میکردند، مشکل راه رفتن موجود خپل و پشمالویی( رینو) بود که گاهی بر روی چهار پا و گاهی دیگر بر روی دو پا حرکت می کرد. کلی توضیح میدهد:” من با دو آدم حرفه ای کار کردم . با جان پارک John Park که بر روی نسخه ی چهاردست و پای رینو کار می کرد و سپس با یک ریگر Rigger حرفه ای دیگر بنام هیدیتاکا یوسومی Hidetaka Yusomi که روی رینوی دوپا کار می کرد. ریگینگ رینو خیلی گیج کننده بود چرا که هر کدام از این دو نوع حرکت( دو پا یا چهارپا) ریگینگ کاملا متفاوتی را طلب می کنند. ما با مشکلات تکنیکی زیادی دست و پنجه نرم کردیم تا رینو بتواند براحتی از فرم دوپا به چهار پا و برعکس تغییر حالت دهد. من به جرات میتوانم بگویم که این سخت ترین ریگینگی بود که تا به امروز کار کرده ام، اما بالاخره وقتی که ما بر مشکلات غلبه کردیم، کار متحرکسازی رینو بسیار لذت بخش بود.”
کلی کیتیس که از سال 1994 با دیزنی همکاری می کرده است میگوید که بولت گام بزرگی به جلو برای استودیوی دیزنی به شمار می آید، اما در عین حال با این فیلم، دیزنی بازگشتی دارد به ریشه های خودش. به نکاتی مانند حالتهای ساده و معنی دار در کاراکترها،صحنه پردازیهای درخشان ( Staging) و گفتگوهای مفرح . بایرون هاوارد و کریس ویلیامز میگویند که بهترین نکته در مورد ساختن فیلم بولت این بود که آنها خودشان را در میان دریایی از انرژی مثبت یافتند. در طول روزهایی پر از کار سخت و طاقت فرسا و شبهای طولانی توام با بیخوابی، آنها هرگز نشنیدند که کسی اعتراضی بکند، چرا که همه این احساس مشترک را داشتند که درحال انجام دادن کاری خاص و متفاوت هستند.آنها امیدوارند که تماشاچیان درنمایش جهانی فیلم نیز احساس کنند که کاری متفاوت دیده اند.

8 کاربر سپاس گذار shirogane sama
قدیمی ۵ مرداد ۱۳۸۸, ۰۹:۳۳ ب.ظ   #6
shirogane sama
مدیر بازنشسته
من دیگه اینجا نم
shirogane sama آواتار ها

همایش ملی انیمیشن ایران برگزار خواهد شد

همزمان با پنجاه سالگی هنر «انیمیشن» در ایران و طی روزهای پنجم تا هفتم اسفند ماه ۱۳۸۷،«همایش ملی انیمیشن ایران» با دبیری اكبر عالمی، برگزار خواهد شد.همزمان با پنجاه سالگی هنر «انیمیشن» در ایران و طی روزهای پنجم تا هفتم اسفند ماه ۱۳۸۷،«همایش ملی انیمیشن ایران» با دبیری اكبر عالمی، برگزار خواهد شد.
به نقل از روابط عمومی مركز گسترش سینمای مستند و تجربی، هدف از برگزاری این همایش كه به همت «مركز گسترش سینمای مستند و تجربی» معاونت امور سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آسیفا دانشكده صدا و سیما، پویامهر، فرهنگستان هنر و ماهنامه پیلبان، در «تهران» برپا خواهد گردید، شناسایی، گسترش و ارتقاء مبانی علمی و پژوهشی انیمیشن در ایران و ایجاد بستر تعامل در جامعه انیمیشن ایران اعلام شده است.
بر اساس این گزارش، محورهای «همایش ملی انیمیشن ایران» نیز پیرامون ارایه مقالات تخصصی بر پایه ۵ محور: «فرهنگی، سیاسی و اجتماعی»، «آموزشی و فن‌آوری»، «اقتصاد و تولید»، «مخاطب و كودك» و «آزاد» عنوان گردیده است.
این گزارش می‌افزاید: عموم اساتید، هنرمندان، صاحبنظران و متخصصین هنر «انیمیشن» می‌توانند چكیده مقالات خود با مضامین یاد شده را حداكثر تا تاریخ ۳۰ آذرماه ۱۳۸۶ به دبیرخانه این همایش به نشان تهران، خیابان سهروردی شمالی، میدان شهید قندی، شماره ۱۷، مركز گسترش سینمای مستند و تجربی، طبقه دوم ارسال نموده و یا به منظور كسب اطلاعات بیشتر، با شماره تلفن ۸۸۵۲۸۳۱۲ تماس حاصل نمایند.
مقالات ارسالی توسط هیات علمی این همایش بررسی شده و از اساتید و هنرمندان برگزیده، برای ارایه مقاله خود در روزهای برپایی «همایش ملی انیمیشن»، دعوت به عمل خواهد آمد. ضمن اینكه كلیه مقالات انتخابی نیز در كتاب ویژه همایش منتشر خواهد شد.
خبرگزارى فارس

6 کاربر سپاس گذار shirogane sama
قدیمی ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۰۲:۵۹ ب.ظ   #7
shirogane sama
مدیر بازنشسته
من دیگه اینجا نم
shirogane sama آواتار ها

"هیولاها" صدرنشین گیشه‌های فروش شد

انیمیشن سه‌بعدی "هیولاها در برابر بیگانگان" تولید دریم ورکس انیمیشن در اولین هفته اکران در آمریکای شمالی با 2/58 میلیون دلار بهترین فروش افتتاحیه سال 2009 تاکنون را رقم زد. به گزارش خبرنگار مهر، اسوشیتدپرس اعلام کرد این کمدی خانوادگی به کارگردانی راب لترمن و کانراد ورنون در 4104 سینما روی پرده است و متوسط فروش آن در هر سینما حدود 14 هزار دلار بود.
"هیولاها در برابر بیگانگان" با 2/58 میلیون دلار بهترین فروش افتتاحیه سال 2009 تاکنون را رقم زد. رکورد قبلی در اختیار "نگهبانان" ساخته زاک اسنایدر بود که در هفته اول ماه مارس با 2/55 میلیون دلار کار خود را آغاز کرد.
ریس ویترسپون، رین ویلسن و استفن کولبرت از صداپیشه‌های "هیولاها در برابر بیگانگان" هستند که اولین بار در دنیا از هفته پیش در روسیه و اوکراین روی پرده رفت.
داستان درباره زنی جوان به نام سوزان مورفی است که در روز عروسی خود بر اثر برخورد یک شهاب‌سنگ به هیولایی به نام جینورمیکا تبدیل و به دنبال آن با دولتی مخفی متشکل از افرادی مانند خود همراه می‌شود.
زمانی که یک فرمانده بیگانه به زمین حمله می‌‌کند، جینورمیکا و متحدان جدید او برای رهایی سیاره وارد عمل می‌شوند. ست روگن، هیو لوری، کیفر ساترلند، رنی زلوگر و جان کراسینسکی از دیگر صداپیشه‌های انیمیشن درجه PG "هیولاها در برابر بیگانگان" هستند.
رده دوم فروش هفتگی از آن تریلر ترسناک "حضور ارواح در کانکتیکات" به کارگردانی پیتر کورنول شد که در هفته نخست اکران در 2732 سینما 23 میلیون دلار فروش داشت.
ویرجینیا مدسن، مارتین داناوان و الیاس کوتئاس در این فیلم بازی می‌کنند و داستان درباره زوجی است که به خاطر مسائل مربوط به سلامتی پسرشان به خانه‌ای ویکتوریایی در شمال کانکتیکات نقل مکان می‌کنند، اما به زودی باید با گذشته پرآشوب این خانه و نیروهای فراطبیعی ساکن در آن روبرو شوند.

تریلر آخرالزمانی "آگاه" با بازی نیکلاس کیج که هفته پیش پرفروشترین فیلم آمریکا بود، این هفته 40 درصد تماشاگران خود را از دست داد و با 7/14 میلیون دلار ضمن اینکه فیلم سوم شد، مجموع فروش خود را در دو هفته به 2/46 میلیون دلار رساند.
فیلم کمدی "دوستت دارم، رفیق" ساخته جان هامبورگ نیز در دومین هفته اکران در 2717 سینما 6/12 میلیون دلار فروخت و در رده چهارم قرار گرفت. این فیلم تاکنون 37 میلیون دلار فروش داشته است.
کمدی رومانتیک "فریب" به کارگردانی تونی گیلروی با 6/7 میلیون دلار فیلم پنج هفته شد و مجموع فروش خود را پس از دو هفته به 6/25 میلیون دلار رساند. فیلم افسانه‌ای علمی "مسابقه برای رسیدن به کوهستان جادو" با بازی دواین "راک" جانسن رده ششم جدول فروش این هفته را از آن خود کرد.
این فیلم در سومین هفته نمایش در 3268 سینما 6/5 میلیون دلار به دست آورد و 3/53 میلیون دلاری شد. فیلم اکشن "12 راند" ساخته رنی هارلین به عنوان دیگر فیلمی که از این هفته به طور گسترده اکران شده کمتر از انتظار ظاهر شد و با تنها 3/5 میلیون دلار فروش در 2331 سینما در جایگاه هفتم قرار گرفت.
جان سنا و اشلی اسکات در این فیلم بازی می‌کنند و داستان درباره دنی فیشر، یک کارآگاه پلیس نیوارلئانز است که متوجه می‌شود تروریستی بدنام دوست او را ربوده است. دنی باید برای نجات این دختر 12 مرحله خطرناک را با موفقیت پشت سر بگذارد.
رنی هارلین کارگردان "12 راند" متولد سال 1959 در فنلاند و سازنده فیلم‌هایی چون "جان سخت 2"، "صخره‌نورد"، "جزیزره کات‌تروت"، "دریای عمیق آبی" و "جن‌گیر: آغاز" است.
"نگهبانان" اسنایدر در هفته چهارم نمایش 755/2 میلیون دلار فروش داشت و فیلم هشتم شد. این پروژه 150 میلیون دلاری تاکنون 3/103 میلیون دلار فروخته است.
تریلر "ربوده‌شده" با بازی لیام نیسن نیز در 1961 سینما 75/2 میلیون دلار فروخت و ضمن اینکه در رده نهم قرار گرفت مجموع فروش خود را پس از 9 هفته به 137 میلیون دلار رساند.
تریلر ترسناک "آخرین خانه سمت چپ" به کارگردانی دنیس ایلیادیس نیز با 6/2 میلیون دلار فروش در 1961 سینما در رده دهم قرار گرفت. فروش این فیلم پس از سه هفته 4/28 میلیون دلار شده است.
به لطف افتتاحیه بسیار خوب انیمیشن "هیولاها در برابر بیگانگان" مجموع فروش فیلم‌ها در بازار آمریکای شمالی پس از چند هفته کاهش در مقایسه با موعد مشابه سال قبل بیشتر شد. فیلم‌ها این هفته 148 میلیون دلار به دست آوردند که به نسبت پارسال 39 درصد بیشتر بود.
درآمد حاصل از فروش فیلم‌ها از ابتدای سال 2009 تاکنون نیز در مقایسه با پارسال رقمی 38/2 میلیارد دلاری و 12 درصد بیشتر از پارسال است.
قدیمی ۶ مرداد ۱۳۸۸, ۰۳:۰۷ ب.ظ   #8
shirogane sama
مدیر بازنشسته
من دیگه اینجا نم
shirogane sama آواتار ها

«ماداگاسکار۲: فرار به آفریقا» انیمیشن تازه شرکت دریم‌ورکز از فیلم قبلی «ماداگاسکار» پرفروش‌تر و از لحاظ هنری موفق‌تر ظاهر شد. در این گفت‌وگو با عوامل فیلم نگاهی داریم به این انیمیشن موفق سال.

کارگردانان
● اریک دارنل:
همیشه به فیلم‌های انیمیشن علاقه‌مند بودم؛ حتی از همان بچگی. عاشق تماشای کارتون بودم و حتی در حیاط خلوت خانه‌مان هم چند فیلم‌ کوچک «استاپ- موشن» سرهم بندی کرده‌ام. البته آن زمان هرگز فکر نمی‌کردم بشود از راه کارگردانی فیلم‌های انیمیشن امرار معاش کرد و اصلا‌ به ذهنم نرسیده بود آدم‌هایی هستند که با همین فیلم‌های انیمیشن کودکانه روزگار می‌گذرانند و البته اصلا فکر نمی‌کردم روزی صلاحیت تولید چنین فیلم‌هایی نصیب خودم ‌شود. با این حال خیلی کند و پس از سال‌ها وارد دنیای انیمیشن شدم. بعد از اینکه در دانشگاه کلورادو علوم طبیعی و روزنامه‌نگاری خواندم جذب فیلم‌های تجربی شدم و چیزی نگذشت که فیلمسازی را جدی گرفتم و خودم هم با فیلم‌های انیمیشن تجربی وارد میدان شدم. برای پیگیری جریان فیلمسازی‌ام به «مرکز هنرهای کالیفرنیا» رفتم و همانجا بود که با تکنیک‌های کامپیوتری در دنیای انیمیشن آشنا شدم که در سال‌های بعد و هنگام کارگردانی «ماداگاسکار» در سال ۲۰۰۵ خیلی به کمکم آمدند. وقتی حرف تولید دنباله‌ای برای آن فیلم پیش کشیده شد واقعا تردید داشتم و نمی‌دانستم چیز به درد بخوری از کار در می‌آمد یا نه. قبل از «ماداگاسکار ۲: فرار به آفریقا» هرگز تجربه کارگردانی یک فیلم دنباله‌ای را نداشتم و نمی‌دانستم برای راضی نگاه داشتن هواداران چه کار باید بکنم؛ هوادارانی که اتفاقا تعداد‌شان زیاد بود و اکثرشان با تماشای فیلم اول مشتاقانه منتظر قسمت دوم بودند. البته کارگردانی قسمت دوم از بعضی جهات نسبت به فیلم اول راحت‌تر بود چون این بار مجبور نبودم همه چیز را در مورد پس زمینه و خصوصیات شخصیت‌ها توضیح بدهم و می‌توانستم صرفا‌ همان شخصیت‌های فیلم‌های قبلی را وارد بستر داستانی جدیدی کنم. با این حال هر کجا لازم دیدم ویژگی‌های جدیدی را به شخصیت‌های اصلی فیلم مانند الکس،‌گلوریا و مارتی اضافه کردم.

تام مک‌گراث:
من و همکارم اریک دارنل بیش از ۵ سال وقت صرف شخصیت‌های دو قسمت «ماداگاسکار» کرده‌ایم و از تمام جزئیات ریز و درشت تک تک حیوانات فیلم باخبریم. ایده تولید دنباله‌ای برای «ماداگاسکار» و سفر شخصیت‌ها به آفریقا اولین‌بار به‌وسیله من مطرح شد. ایده‌ام را با مسوولان شرکت دریم ورکز مطرح کردم و آنها هم گفتند فکر می‌کنند بشود فیلم دنباله‌ خوبی بر اساس آن تولید کرد. البته شخصا‌ از همان ابتدا می‌خواستم فیلم جدید خیلی بهتر از فیلم قبلی باشد و مهم‌تر اینکه از وجود داستان چفت و بست‌دارتری هم سود ببرد. به همین دلیل «ماداگاسکار۲: فرار به آفریقا» نسبت به فیلم قبلی از بار احساسی بیشتری برخوردار است و شوخی‌هایش هم بیشتر مردم را می‌خنداند. به علاوه فیلم جدید از بستر جغرافیایی آفریقا استفاده کرده است که در نوع خود جذابیت‌های خاصی دارد. مناظر دشت‌های وسیع، گیاهان سبز،‌ رودخانه‌ها و ابرها همگی کمک کرده‌اند که قسمت دوم به لحاظ بصری کاملا چشم‌نواز بشود و تماشاگر را راضی روانه خانه‌اش کند. البته هنگام استفاده از جاذبه‌های بصری حواس‌مان بود داستان و شخصیت‌های فیلم قربانی نشوند و در سایه جزئیاتی مانند زیبایی ابرها و کوتاه و بلندی علف‌ها قرار نگیرند. ناگفته نماند از نرم افزار کامپیوتری جدیدی که اختصاصا‌ برای فیلم نوشته شده بود استفاده کردیم و با کمک گروه خبره و کاربلدی که همراه‌مان بودند صحنه‌هایی خلق کردیم که تا کنون در کمتر فیلم انیمیشنی به چشم خورده است. اگر مشتاق نظر شخصی خودم در مورد فیلم‌ باشید باید بگویم در میان شخصیت‌ها بیشتر از پنگوئن‌ها خوشم می‌آید چون گرچه نقش مهمی ندارند اما کاملا بامزه هستند و بخشی از بار کمیک فیلم را به دوش می‌کشند. دیگر شخصیت‌ها هم هرکدام داستان شخصی خودشان را دارند که هر کدام از آن داستان‌ها می‌تواند برای تماشاگرانی در رده‌های سنی مختلف جذاب باشد.

● بازیگران
▪بن استیلر:
به نظر من بازیگر باید در کارش توازن داشته باشد و در همه جور نقشی برای هر نوع مخاطبی بازی کند. گرچه من را بیشتر در قامت نقش‌های کمدی می‌شناسند اما همیشه دوست داشته‌ام نقش‌ها و شخصیت‌های متفاوت را تجربه کنم و حتی تا آنجا که می‌توانم تماشاگرانم را غافلگیر کنم. گاهی ممکن است برای بزرگسالان فیلم‌های مانند «تندر گرمسیری» با درجه R بازی کنم و گاهی هم ممکن است برای راضی نگاه داشتن کودکان صداپیشه فیلم‌هایی مانند «ماداگاسکار» شوم. در «ماداگاسکار» سعی کردم تا آنجا که می‌توانم کاری کنم که کودکان خصوصا پسر خودم از تماشای فیلم لذت ببرند. با بازی در فیلم‌هایی مانند «شبی در موزه» فهمیدم کودکان از به هم ریختگی و ریخت و پاش صحنه کاملا استقبال می‌کنند و در «ماداگاسکار» هم سعی کردم از طریق همفکری با کارگردانان نتیجه نهایی را به فیلمی تبدیل کنم که باب میل کودکان باشد و خاطره تماشایش تا سال‌ها در ذهن آنها باقی بماند. درست است که مردم کشورهای مختلف در فرهنگ‌های متفاوتی زندگی می‌کنند اما همیشه چیزهایی وجود که هر تماشاگری از هر سن و طبقه و نژادی در برابر آن خلع سلاح می‌‌شود. این مسئله در مورد کودکان بیشتر صادق است چون اکثر آنها خلقیات و رفتار مشترکی دارند و به صحنه‌های مختلف عکس‌العمل مشترک نشان می‌دهند. مثلا‌ ممکن است یک کودک آفریقایی با دیدن این فیلم همان عکس‌العملی را نشان دهد که یک کودک آمریکایی نشان می‌دهد. فیلمسازانی که دوست دارند فیلم‌شان مخاطبان جهانی داشته باشد باید به چنین چیزهایی توجه کنند و روی عناصری دست بگذارند که اختصاص به فرهنگ خاصی نداشته باشد. خصوصا در زمینه فیلم‌های کمدی که غفلت از این مسئله می‌تواند فیلم را با یک شکست فاجعه‌آمیز همراه کند. البته نمی‌توان منکر علایق مختلف تماشاگران در گوشه گوشه جهان شد اما همیشه چیزهایی وجود دارد که حداقل تماشاگران زیادی بر خنده‌دار بودن آنها اتفاق نظر دارند.

کریس راک:
اگر مطمئن نبودم که قسمت دوم «ماداگاسکار» از قسمت اول بهتر می‌شود هرگز قبول نمی‌کردم اسمم در میان عوامل این فیلم قرار بگیرد. در قسمت دوم اشتباهات قسمت اول تصحیح شده است و حفره‌های فیلمنامه‌ای و کاستی‌های داستانی جای خود را به فیلمنامه‌ای منسجم داده‌اند که ایده‌آل‌ترین فیلمنامه برای چنین فیلمی است. در سال‌های گذشته همزمان با افزایش سنم ترجیح داده‌ام کمی گزیده‌کار شوم و در هر فیلم سست و بی‌مایه‌ای ظاهر نشوم. کافی است به تاریخ سینما نگاهی بیندازید تا متوجه شوید بازیگرانی که خود را ارزان می‌فروشند چه بلایی سرشان می‌آید. فارغ از این مسائل دوست داشتم یک بار دیگر با بن استیلر همکاری کنم و شاهد حضور گرم و پرانرژی وی در پشت صحنه فیلم باشم. من و بن تقریبا هم سن هستیم و سرگذشت تقریبا مشابهی در سال‌های گذشته داشته‌ایم. هر دو با فیلم‌های کمدی مشهور شدیم و این روزها به دنبال پروژه‌های آبرومند هستیم تا دیگر توانایی‌های خود را هم به تماشاگران عرضه کنیم. در «ماداگاسکار ۲: فرار به آفریقا» سعی کردیم به هر قیمتی که شده همین کار را بکنیم و حتی برای اینکه بعضی صحنه‌ها جذاب بشوند فیلمنامه را کنار می‌گذاشتیم و با استفاده از دیالوگ‌ها و شوخی‌های بداهه، کاری می‌کردیم که هیچ صحنه‌ای خشک و معمولی از کار درنیاید. چنین فیلمی که اتفاقا بیشتر تماشاگرانش کودکان هستند هم باید به هر قیمتی تماشاگران را سرگرم کند و شخصا معتقدم برای رسیدن به این هدف باید به هر وسیله و ابزاری متوسل شد. حتی بداهه‌پردازی و کنار گذاشتن فیلمنامه‌ای که با دقت و جزئیات فراوان نوشته شده است.

▪ جادا پینکت اسمیت:
انگیزه حضور من در چنین فیلمی چیزی نبود جز زنده نگه داشتن کودک درونم. فرزندان خودم هم از این فیلم لذت می‌برند اما با حضور در «ماداگاسکار» کودک درونم هم بی‌نصیب نمی‌ماند و رضایت او هم جلب می‌شود. همیشه به دنبال راهی بودم که بتوانم به‌وسیله آن کودک درون خودم را از مخفیگاهش بیرون بیاورم و فکر می‌کنم صداپیشگی در دو قسمت «ماداگاسکار» این فرصت را در اختیارم قرار داد. البته گلوریا در «ماداگاسکار۲: فرار به آفریقا» شخصیتی کاملا دوست‌داشتنی و محبوب است که به دوستان خودش هم عشق می‌ورزد. به علاوه گلوریا در فیلم دوم نسبت به فیلم اول کمی رشد کرده است و این‌بار با وجوه جدیدی از شخصیت‌ مانند وفاداری وی مواجه می‌شوید که در فیلم قبلی نادیده گرفته شده بود. زیبایی‌شناسی فیلم دوم به مراتب از فیلم اول بیشتر است کارگردانان و بقیه عوامل با استفاده از زیبایی‌شناسی قاره آفریقا ویژگی‌های بسیار مثبتی به فیلم افزوده‌اند که نتیجه‌ را به یک انیمیشن واقعا تماشایی تبدیل کرده است. در واقع زیبایی آفریقا به تمام معنا در این فیلم به تصویر کشیده شده است. همه عوامل در فیلم دوم از جمله خود من تجربه بیشتری کسب کرده بودیم و با تکیه بر همین تجربه سعی کردیم فیلمی تولید کنیم که بتواند درمقابل انیمیشن‌های محبوب امسال قد علم کند. خود من در فیلم قبلی هیچ تصوری از دنیای انیمیشن نداشتم و نمی‌دانستم چه جوری باید جای گلوریا صحبت کنم. به همین دلیل کمی عصبی و آشفته شده بودم اما این‌بار همگی‌مان رفتاری کاملا حرفه‌ای داشتیم.

دیوید شوئیمر:
خودم را خوش شانس‌ترین صداپیشه این فیلم می‌دانم چون به لحاظ شخصیتی شباهت‌های زیادی با ملمن دارم. گیج بازی‌های او،‌ افسردگی‌ و دیدگاهی که به جهان اطرافش دارد به نوعی در وجود من هم پیدا می‌شود. به همین دلیل کاملا با شخصیت وی همذات‌پنداری می‌کردم و زمان تولید فیلم هم با تکیه بر همین شباهت‌ها از جان و دل برای کار زحمت کشیدم و سعی کردم هرکاری از دستم برمی آید انجام دهم. ملمن در این فیلم جانش را برای نجات جان دوستانش و حفظ عشقش به خطر می‌اندازد و تصور می‌کنم از این جهت نسبت به فیلم قبلی شخصیتی بامزه‌تر و البته انسانی‌تر دارد. در واقع او برای همان ارزش‌هایی می‌جنگد که انسان‌ها هم مایل به حفظ آنها هستند. برای صحبت به جای او سعی کردم کاری کنم که صداقت در صدایم موج بزند و تماشاگر تصور نکند فرد دیگری دارد جای ملمن حرف می‌زند. منظورم این است که می‌خواستم خودم را کاملا جای ملمن بگذارم و صدای خودم را به صدای وی تبدیل کنم. طوری که حتی خودم هم موقع تماشای فیلم فراموش کنم جای او حرف زده‌ام. بعضی از فیلم‌های انیمیشن در این زمینه با کاستی‌هایی مواجه هستند و صداهایی که بر شخصیت‌های کارتونی‌شان انتخاب شده است باورپذیر از کار در نمی‌آید و به همین دلیل تماشاگر بعد از تماشای آنها سرخورده سالن سینما را ترک می‌کند. صداپیشگان در فیلم‌های انیمیشن حتی از جلوه‌های ویژه و تمهیدات گرافیکی مهم‌ترند و تنها با کمک آنها می‌توان یک انیمیشن را به فیلمی ماندگار تبدیل کرد. برخی شرکت‌ها به سراغ ستارگان مشهور می‌روند تا از این طریق توجه مضاعفی به فیلم‌شان جلب شود اما واقعیت این است که صدا باید با شخصیت کارتونی هماهنگ و سازگار باشد و کاملا باورپذیر از کار دربیاید.

قدیمی ۲۰ شهريور ۱۳۸۸, ۰۲:۲۴ ق.ظ   #9
AliMH
مسئول فنی
Legendary Phoenix
AliMH آواتار ها
نگارشها: 911
امتياز: 7,586, سطح: 58
امتياز: 7,586, سطح: 58 امتياز: 7,586, سطح: 58 امتياز: 7,586, سطح: 58
فعاليت: 83.0%
فعاليت: 83.0% فعاليت: 83.0% فعاليت: 83.0%
Items 1x 52 کاربر صاحب 1x Garfield کاربر صاحب 1x Elfen Leid کاربر صاحب 1x L کاربر صاحب 1x Gundam Seeds کاربر صاحب
1x Zaraki Kenpachi کاربر صاحب 1x Death Note کاربر صاحب

مدال های دریافتی

«قصه اسباب بازي‌3» سال 2010 اكران مي‌شود

كمپاني «والت ديزني» در شرايطي اين انيميشن را از امروز در آمريكا و كانادا به نمايش عمومي گذاشته، كه قبل از اين هم تعدادي از فيلم‌هاي ميازاكي را در اين كشور اكران عمومي كرده است. ولي تلاش‌هاي قبلي اين كمپاني، با موفقيت زيادي همراه نبوده است.
سال 2003 انيميشن «شهر ارواح» ميازاكي - كه اسكار بهترين انيميشن سال را نيز از آن خود كرد- در آمريكاي شمالي فقط 10 ميليون دلار فروش كرد.
استقبال تماشاگران آمريكايي و كانادايي از انيميشن بعدي او «قلعه متحرك هاول» در سال 2005 ، از اين هم كم‌تر بود. فروش كلي فيلم در اين منطقه از جهان، حتي به 5 ميليون دلار هم نرسيد.
اما اين دو فيلم در سطح بين‌المللي با موفقيت خيلي خوبي روبروشدند. در حالي كه انيميشن اول مبلغ 265 ميليون دلار فروش بين‌المللي را تجربه كرد، دومي موفق به فروش 230 ميليون دلاري شد.
كمپاني والت ديزني براي اين كه موفقيت مالي «پونيو» در جدول گيشه نمايش آمريكا و كانادا را تضمين كند، به سراغ چهره‌هاي مطرحي مثل «مت ديمون»، «كيت بلانشت» و «تينافي» رفته است.
اين بازيگران صداي خود را به كاراكترهاي اصلي قصه انيميشن ميازاكي قرض داده‌اند و اميدوارند اين اقدام، باعث جذب تعداد بيشتري از تماشاگران شود.
حال بايد ديد آيا تماشاگران سينما هم به اندازه مسئولان كمپاني والت ديزني اين فيلم را دوست خواهند داشت يا خير.ميازاكي 68 ساله كه لقب والت ديزني ژاپن را گرفته، مطرح‌ترين انيماتور كشورش است و انيمشن‌هاي او هنگام نمايش عمومي در ژاپن، با فروش‌هاي بسيار بالايي روبرو شده و معمولا در صدر جدول فروش سالانه گيشه نمايش سينماهاي اين كشور قرار مي‌گيرند.
«پونيو» كه سال گذشته ميلادي در اين كشور اكران عمومي شد، با يك فروش خيره كننده 160 ميليون دلاري (كه چنين رقمي براي يك محصول ژاپني ، يك رقم كلان و حيرت‌انگيز است) صدرنشين جدول فروش سال 2008 سينماهاي ژاپن شد.
قصه اين فيلم درباره يك ماهي است كه مي‌خواهد تبديل به انسان شود. او در يك شهر ساحلي ژاپن با پسربچه‌اي به نام سوسوكو دوست مي‌شود و تلاش مي كند به كمك او، به آرزوي خودش برسد.

[فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ]
AliMH آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر سپاس گذار AliMH
قدیمی ۲۴ شهريور ۱۳۸۸, ۱۲:۲۳ ق.ظ   #10
amir.Sh
amir.Sh آواتار ها
نگارشها: 117
امتياز: 2,431, سطح: 29
امتياز: 2,431, سطح: 29 امتياز: 2,431, سطح: 29 امتياز: 2,431, سطح: 29
فعاليت: 6.1%
فعاليت: 6.1% فعاليت: 6.1% فعاليت: 6.1%

والا این که میخوام بزارم نمی دونستم کجا باشه بهتره خلاصه اگر جاش دیدین مناسب نیست یه فکری به حالش وکنید این مطلب از همشهری امروز دوشنبه گذاشته میشه

روزهاي خوش سينماي انيميشن

صنعت سينماي انيميشن هر روز كه مي‌گذرد موفقيت‌هاي بيشتري را از آن خود مي‌كند.استقبال تماشاگران سينما در سراسر جهان از محصولات انيميشن باعث شده تا كمپاني‌هاي فيلمسازي و تهيه‌كنندگان سينما، توليد محصولات انيميشن را در دستور كار خود قرار دهند و در كنار توليد فيلم‌هاي زنده، توليدات انيميشن خود را نيز رونق دهند.خبرهايي كه در صنعت سينما درباره مسائل مربوط به توليدات انيميشن پخش مي‌شود تنوع خاصي دارد. اين خبرهاي متنوع اختصاص به كشورهاي مختلف دارد و مربوط به يك منطقه خاص نمي‌شود.
گزارش‌هاي رسيده حكايت از آن مي‌كند كه فيلم‌هاي انيميشن فروش بالايي را در كشورهاي آمريكاي لاتين دارند. تحليل‌گران سينمايي مي‌گويند آمريكاي لاتين دارد تبديل به مركز اصلي كارهاي انيميشن مي‌شود و تهيه‌كنندگان محلي با همكاري كمپاني‌هاي بين‌المللي، قصد توليد يك سري انيميشن كامپيوتري و سنتي را دارند. اين در حالي است كه كمپاني‌هاي فيلمسازي خارجي بيشتر تمايل دارند كه انيميشن‌هاي خود را در كشورهاي مختلف قاره ،اكران عمومي كنند.
منتقدان سينمايي مي‌گويند فيلم‌هاي انيميشن‌ حكم يك معدن طلا را براي جمعيت جوان و خانواده‌هاي كشورهاي آمريكاي لاتين دارند. به همين دليل است كه «عصر يخبندان؛ ‌ظهوردايناسورها»‌ توانسته رقم فروش خود را در اين قاره به رقم فروش درام فاجعه‌اي «تايتانيك» برساند.‌تايتانيك‌ كه 10سال قبل در كشورهاي اين قاره اكران عمومي ‌شد، ‌با يك فروش بالا ركورد فروش را در سينماهاي آمريكاي لاتين شكست. حالا قسمت جديد ‌عصر يخبندان‌ ركورد ‌تايتانيك‌ را مي‌شكند. اين انيميشن موفق شد به تنهايي در مكزيك حدود 12ميليون بيننده را جذب خود كند. موفقيت كلان ‌عصر يخبندان 3‌ در آمريكاي لاتين باعث جنب و جوش تازه‌اي در بين كمپاني‌هاي فيلمساز خارجي شده و آنها از حالا جدول نمايش فيلم‌هاي انيميشن خود در كشورهاي مختلف قاره را تنظيم كرده‌اند.
در همان حال، اين كمپاني‌ها در فكر توليد محصولات انيميشن با همكاري اين كشورها براي بازار داخلي آنها هستند.كمپاني فوكس قرن بيستم در ماه اكتبر اولين انيميشن محلي خود را در سراسر خاك آمريكاي لاتين پخش مي‌كند. اين فيلم كه محصول مشترك با كشور پرو است «دلفين؛ قصه يك روياپرداز» نام دارد. فيلمنامه اين انيميشن اقتباسي از كتاب بسيار پرخواننده و موفق سرجيو بامبارن ، نويسنده مطرح پرويي است. 2 شركت فيلمسازي و كامپيوتري آلماني و ايتاليايي هم در توليد اين فيلم همكاري داشته‌اند. شعبه مكزيكي كمپاني يونيور سال هم اولين انيميشن محلي خود به نام «نيكته» را آماده نمايش كرده است كه محصولي مشترك بين دو طرف آمريكايي و مكزيكي است.
تهيه‌كنندگان فيلم اميدوارند اين انيميشن در عين حال كه بچه‌ها را سرگرم مي‌كند، چيزهايي درباره حفظ ميراث فرهنگي و تاريخي هم به آنها بياموزد. قسمت دوم انيميشن «ريف» هم آماده نمايش مي‌شود. شركت مستقل فيلمسازي وينستن كه با همكاري مكزيكي‌ها اين انيميشن را توليد كرده، قصد دارد آن را به صورت همزمان در آمريكاي شمالي و آمريكاي لاتين اكران عمومي ‌كند. كمپاني پارامونت هم با ديدن اين فعاليت‌ها، واحد خود را در مكزيك فعال‌تر كرده و گفته به زودي توليد چند محصول مشترك انيميشن را شروع مي‌كند. پارامونت مشابه اين طرح را براي كشور گواتمالا هم دارد.
اين فعاليت‌ها در شرايطي صورت مي‌گيرد كه اهل فن مي‌گويند توليدات در حال رشد محصولات انيميشن در قاره آمريكاي لاتين دو ضعف اساسي دارد. اين ضعف‌ها نه به كيفيت كار كه به كميت آن مربوط مي‌شود. به گفته اهل فن، توليدات انيميشن در اين قاره هم كم است و هم فاصله زيادي بين توليد آنها وجود دارد. از سوي ديگر وقتي بحث كيفيت كار مطرح مي‌شود، بسياري بر اين عقيده‌اند كه اين انيميشن‌ها فقط مناسب حال تماشاگران آن كشوري هستند كه اين فيلم‌ها در آنها ساخته مي‌شود. معمولا تماشاگران كشورهاي ديگر آمريكاي لاتين، از محصولات انيميشن همسايگان دور و نزديك خود استقبال زيادي نمي‌كنند.
به همين دليل است كه برخي از پروژه‌هاي جديد انيميشني آمريكاي لاتين مي‌خواهند كاراكترهاي كلاسيك و سرشناس اين قاره را به عنوان شخصيت‌هاي اصلي كارها و قصه‌هاي خود انتخاب كنند تا بتوانند با لحني عمومي تمام تماشاگران قاره آمريكاي لاتين را جذب خود كنند. در بين اين دسته از كاراكترها، از جمله مي‌توان به «تاپ كت» و «مستر ماگو» اشاره كرد.شركت فيلمسازي آرژانتيني پاتاگونيك فيلم گروپ طي سال‌هاي گذشته با انيميشن كميك استريپي «ديبولا پليكولا» (1997) و «پاتوروزتيو» (2004) موفقيت‌هاي عظيمي در جدول گيشه نمايش كسب كرده است. اين موفقيت‌ها آن‌قدر زياد و كلان بوده كه تحليل‌گران اقتصادي سينما با عنوان «جمع‌كنندگان طلا از گيشه نمايش» از آنها اسم برده‌اند. سينماي مكزيك هم 2 سال قبل با انيميشن «اونا پليكولا د هووس» موفقيت عظيمي كسب كرد. اين فيلم كه لقب دومين اثر پرفروش كل تاريخ سينماي مكزيك را از آن خود كرده، درباره يك تخم‌مرغ سفيد و نارس است كه مي‌خواهد تبديل به يك جوجه شود.
هرنان ويويانكو از مسئولين محلي كمپاني فوكس در كشور شيلي، كاشف طرح قصه اين انيميشن است. او زماني كه در كشور پرو براي كمپاني فوكس كار مي‌كرد، طرح قصه را نوشت. به گفته او:«تعداد اندكي از فيلم‌هاي آمريكاي لاتيني، نمايش موفقيت‌آميزي در ديگر كشورهاي قاره دارند. ولي ما اميدواريم با انيميشن «دولفين» اين سد را بشكنيم و وارد مرحله تازه‌اي شويم.» وي به اين نكته اشاره مي‌كند كه با وجود موفقيت فراوان «اونا پليكولا د هووس» در بسياري از جشنواره‌هاي بين‌المللي تماشاگران آمريكاي لاتيني استقبال زيادي از اين انيميشن مكزيكي نكرده‌اند.
اين اتفاق در شرايطي رخ مي‌دهد كه به صورت معمول، محصولات انيميشن بايد مورد پسند عمومي تماشاگران سينما در كشورهاي مختلف قرار بگيرد. يكي از دلايل اصلي اين امر اين است كه اين گروه از تماشاگران با وجود علائق مشترك فرهنگي و نژادي،‌ نمي‌توانند با كاراكترها و قصه‌هاي انيميشن‌هاي محلي كشورهاي آمريكاي لاتين همذات‌پنداري كنند. كمپاني والت ديزني كه متخصص توليد فيلم‌هاي انيميشن است، در اين زمينه تجربه خوبي ندارد. مسئولان اين كمپاني مي‌گويند با وجود طرح‌هاي زيادي كه براي ساخت محصولات انيميشن به صورت مشترك با كشورهاي آمريكاي لاتين داشته‌اند، پس از مدتي اكثر اين طرح‌ها را رها كرده‌اند.
سخنگوي اين كمپاني مي‌گويد:«2 فيلم آخر ما موفقيت مالي و انتقادي چنداني كسب نكرد و همين مسئله باعث عقب‌نشيني ما شد.»استوديوي انيميشن‌سازي مكزيك از معدود شركت‌هاي فيلمسازي فعال در كشور است كه با جديت كار توليد انيميشن را در اين سال‌ها ادامه داده ‌اند. از سال 2002 كه اين شركت، فعاليت رسمي خود را شروع كرده ‌، 2300 دقيقه فيلم انيميشن توليد كرده است. اين انيميشن‌ها در داخل كشور با استقبال خوبي روبه‌رو شده‌اند و سود خوبي براي تهيه‌كنندگان خود فراهم كرده‌اند. در حال حاضر اين شركت در حال توليد سومين سري از مجموعه موفق تلويزيوني خود «ال چاوو» است.
فرناندو دفونتس، مدير اين شركت مي‌گويد قصد دارد فعاليت‌هاي آن را در سطح وسيع‌تري گسترش دهد. آنها يكسري همكار اروپايي، آمريكايي و كانادايي هم دارند‌كه كارهاي خود را با كمك آنها تهيه و توليد مي‌كنند. دفونتس مي‌گويد: «تا قبل از اينكه ما وارد صحنه انيميشن‌سازي شويم، صنعت سينماي مكزيك در طول 30سال فعاليت خود فقط 2 انيميشن بلند سينمايي تهيه و توليد كرده بود.» دفونتس و همكارانش به جز بازار مكزيك، نگاهي هم به آن‌سوي مرزها و حتي آن‌سوي آب‌هاي اقيانوس دارند.
با اين وجود، وي تاكيد مي‌كند كه انتظار ندارد محصولاتش در مكاني مثل آسيا يا شرق‌دور هم خريدار داشته باشد. شركت فيلمسازي دفونتس درماه اكتبر تعدادي از محصولات انيميشن خود را به صورت دي‌وي‌دي وارد بازار آمريكا مي‌كند. اين نخستين بار است كه اين شركت چنين حركتي را انجام مي‌دهد و از قبل معلوم است كه اميد زيادي به موفقيت‌ آن دارد.در يكسال اخير انيميشن‌هاي مطرحي مثل «بالا»، «عصريخبندان3» و «هيولاها عليه بيگانه‌هاي فضايي» به صورت سه‌بعدي هم روانه، بازار سينما شده‌اند. انيميشن‌هاي آمريكاي لاتيني هم اين نوع سينما را تجربه مي‌كنند.
كمپاني برادران وارنر به انيماتورهاي مكزيكي كمك مي‌كند تا انيميشن‌ «تاپ‌كت» را به صورت سه‌بعدي در مكزيك و ديگر كشورهاي جهان اكران عمومي كند. اين انيميشن نگاهي امروزي به يكي از كارتون‌هاي كلاسيك زوج معروف هانا- باربارا دارد. به گفته دفونتس «با اين پروژه‌ها، ما اميدواريم كه موقعيت جهاني كارهايمان را تحكيم كنيم و اين باور را در بين تماشاگران بين‌المللي به وجود بياوريم كه محصولات ما كارهايي با كيفيت هستند‌ كه مي‌توان به راحتي به تماشاي آنها نشست و از ديدن‌شان لذت برد.»شركت آرژانتيني ايلوسيون براي خلق انيميشن‌هايي جذاب، همكاري خود با هنرمندان بين‌المللي را حتي تا سطح كشور هند هم گسترش داده است. به جز شركت‌هاي انيميشن‌سازي هندي، اين شركت با انيماتورهاي آلماني، كانادايي و اسپانيايي هم همكاري مي‌كند. «بوگي» انيميشني است كه شركت ايلوسيون با كمك دوستان و همكاران خود در كانادا و اسپانيا توليد كرده است.
اين انيميشن قرار است در جشنواره‌هاي مختلف بين‌المللي انيميشن، رقيب اصلي محصولات پرقدرت سينمايي براي كسب جوايز اصلي باشد. انيميشن ديگر اين شركت به نام «گاتورو» سال2010 به صورت همزمان در آرژانتين، هند و مكزيك اكران عمومي مي‌شود. براي اين فيلم كه به‌صورت سه‌بعدي تهيه شده، 6ميليون دلار هزينه شده است. گاستون كامي، يكي از تهيه‌كنندگان فيلم مي‌گويد: «هدف اصلي و اوليه ما اين است كه محصولاتمان را نه فقط براي تماشاگران آرژانتيني‌ كه براي انبوه تماشاگران سينما در سطح بين‌المللي تهيه كنيم. فكر نمي‌كنم اين آرزوي دور و محالي باشد. من مطمئن هستم كه خيلي زود به اين هدف دست پيدا مي‌كنيم.»
اما كمي دورتر از آمريكاي مركزي و جنوبي و در داخل خاك آمريكا، كمپاني والت‌ديزني هم در فكر گسترش فعاليت‌هاي انيميشن‌سازي خود است. اين كمپاني كه قديمي‌ترين كمپاني توليد فيلم‌هاي كارتوني (و هنوز موفق‌ترين كمپاني در اين زمينه) به شمار مي‌رود، بعد از همكاري با شركت كامپيوتري پيكسار در زمينه توليد انيميشن‌هاي كامپيوتري- كه انقلابي در نوع توليد فيلم‌هاي انيميشن لقب گرفت- دوباره به سنت انيميشن دستي برگشته است. «شاهزاده قورباغه» اين كمپاني كه در سال جديد ميلادي روي پرده سينماها مي‌رود، به شكل سنتي ساخته شده و كمپاني اميد فراواني به موفقيت مالي و انتقادي آن دارد. كمپاني والت‌ديزني كه با توليد انيميشن‌هاي كامپيوتري باعث شد تا توليد انيميشن‌هاي سنتي و دستي منسوخ شود، دوباره قصد احياي اين نوع سينما را دارد.
در عين حال، اين كمپاني تلاش زيادي به خرج داده تا انيميشن‌هاي هايانو ميازاكي انيماتور برجسته و كهنه‌كار ژاپني (كه لقب والت ديزني ژاپن را گرفته) را به تماشاگران آمريكايي و بين‌المللي معرفي كند. بعد از انيميشن «شهر ارواح» كه اسكار بهترين انيميشن سال را چند سال قبل گرفت، اين كمپاني چند هفته قبل «پونيو» كار جديد ميازاكي را در هزار سالن سينماي آمريكاي شمالي اكران عمومي كرد.
حتي شنيده مي‌شود كه كمپاني قصد دارد نسخه انگليسي زبان اين انيميشن را دوباره‌سازي كند. والت ديزني اين كار را در شرايطي انجام مي‌دهدكه شركت انتشاراتي مارول را كه مالك بسياري از قهرمانان و ابرقهرمانان قصه‌هاي كميك استريپي است، به مبلغ 4ميليارد دلار خريداري كرد. بحث پايان‌ناپذير انيميشن در شرايطي به پايان خودش مي‌رسد كه يك انيميشن كامپيوتري عنوان موفق‌ترين و پرفروش‌ترين فيلم فصل تابستان سينما را از آن خود كرد.
«عصر يخبندان3» با يك فروش 680ميليون دلاري در سطح بين‌المللي، لقب محبوب‌ترين فيلم تماشاگران بين‌المللي را گرفت. اگر رقم فروش 190ميليون دلاري فيلم در آمريكاي شمالي به اين رقم اضافه شود، رقم شگفت‌انگيز 870ميليون دلار حاصل مي‌شود. اما اين فيلم در ‌ آمريكا نتوانست با «بالا» رقابت كند و عنوان موفق‌ترين انيميشن سال2009 سينماي آمريكا را بگيرد.

ورایتی
ترجمه: كيكاووس زياري

amir.Sh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر سپاس گذار amir.Sh
پاسخ

برچسب ها
انیمیشنی, اخبار

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند
تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد.
انجمن دوستداران انیمه انیمیشن مانگا کمیک ایران, انیمه انیمیشن کارتون مانگا و کمیک AnimCentral Forums