| |
| | #1 | ||||||||||||||
![]() ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● نگارشها: 10
| سلام دوستان ![]() من کلی وقته از نقاشی دور بودم. حالا دوباره می خوام نقاشی کشیدن رو شروع کنم. انیمه هم بکشم. از عکس یک پسر شروع کردم. یک اسم برای شخصیت این نقاشی پیشنهاد بدید. ویرایش توسط Pokemon : ۲۷ مرداد ۱۳۸۸ در ساعت ۰۹:۲۱ ق.ظ. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 13 کاربر سپاس گذار Pokemon |
| | #2 | ||||||||||||||
| مدیر اسبق ![]() Black Dragon ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: black order ● نگارشها: 588
| پاسخ : اتاق نقاشی من چه جور اسمی می خوای واسش بذاری ؟ تخیلی یا ژاپنی یا ....... خیلی بامزه شده !! ممنون از اینکه گذاشتی تا ما هم ببینیمش ! واسه کوچیک کردن تصویر هم می تونی از برنامه ی فوتوشاپ استفاده کنی ، اگه خواستی بیا ازم بپرس چه جوری شو . راستی ؛ یه نگاهی هم به این تاپیک بنداز : [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] تا بتونی روی تناسباتت بیشتر مسلط بشی ! ^_^ __________________ | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #3 | ||||||||||||||
| Lower NinJa ![]() ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: پنهان صخره ● نگارشها: 413
| پاسخ : اتاق نقاشی من خیلی باحاله عزیزم چطوره اسمش رو بزاری پسر چشم قورباغه ای ![]() این جا که پستت رو مینویسی یه سنجاق هستش که از طریق اون میشه عکس رو اپلود کرد . بعد اپلود عکس برنامه رو ببند .و دوباره روی سنجاق کلیک کن .ایندفعه یه قسمت کوچیک وا میشه که توش یه نوشتس.روی اون کلیک وکن .و بعد پستت رو ارسال کن .تصویر خیلی کوچیک دیده میشه ولی وقتی روش کلیک کنی تصویر در اندازه واقعیش نمایش داده میشه ![]() گرفتی ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #4 | ||||||||||||||
| سلام! من برگشتم. ![]() خب یک نقاشی دیگه دارم براتون. کچله اما دختره. هنوز چندان بلد نیستم مو بکشم. به زودی یاد می گیرم. راهنمایی های شما رو هم نیاز دارم. این یکی رو هم پیوست اون در نظر بگیرید. اما چندان هم چیز جالبی نشده. ویرایش توسط Pokemon : ۲۶ مرداد ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۴۸ ب.ظ. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 9 کاربر سپاس گذار Pokemon |
| | #5 | ||||||||||||||
| ببخشید که پست پشت سر هم زدم. منظورم این بود که این یکی رو بعد از اون دوتا کشیدم. یعنی فاصله زمانی داشتن. ![]() ویرایش توسط Pokemon : ۲۶ مرداد ۱۳۸۸ در ساعت ۱۰:۵۴ ب.ظ. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 7 کاربر سپاس گذار Pokemon |
| | #6 | ||||||||||||||
| مدیر اسبق ![]() Black Dragon ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: black order ● نگارشها: 588
| پاسخ : اتاق نقاشی من می تونم با صداقت بگم که این سری کارات خیلی بهتر و پخته تر از سری قبلیت هست ! مخصوصا اون نقاشی رو که به عنوان یه پیوست در نظر گرفتی ! یه کاراکتر کامل و با خصوصیات هست .......... خیلی عالیه ! ( با اینکه سبک مانگا نیست ) توی کشیدن صورتها ، سعی کن انحنای فک رو نرم تر بکشی . خطهات تو اون نواحی خیلی خشک و تیز هست . فکر نمی کنم صورت کسی به اون تیزی باشه بازم ادامه بده . مطمئنا بهتر از اینی که هستی می شی ^_^ | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #8 | ||||||||||||||
| سلام سلام سلام! ![]() مرسی که این همه سر می زنید. البته باید عذر خواهی کنم که خودم نمیتونم خیلی سر بزنم. زندگیه و کار و مشغله هست دیگه! شاید اگر دنیا اجازه داد و بازم وقت داشتم، چند تا دیگه بکشم. می یوفته هفته دیگه! و تا وقت کنم اسکنش کنم و بگذارمش تو سایت می یوفته برای دو هفته دیگه xD امممم....ولی بازم سر بزنید. من خوشحال می شم. قربان همتون. بای | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار Pokemon |
| | #10 | ||||||||||||||
![]() sailor neptun ● تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ ● نگارشها: 165
| پاسخ : اتاق نقاشی من سلام.کاراتون خوبن. ولی یه مقدار خطارو نرمتر بکشید که شکسته نباشن بهتر می شن,مثلا" خط صورت.فقط یه پیشنهاد بود. می شه اینجا ما هم نقاشی بذاریم؟ | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
![]() |
| برچسب ها |
| نقاشی, گارگاه نقاشی, اتاق, اتاق نقاشی, طراحی مانگا, طراحی انیمه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد. انجمن دوستداران انیمه انیمیشن مانگا کمیک ایران, انیمه انیمیشن کارتون مانگا و کمیک AnimCentral Forums |