|
| | #1 | ||||||||||||||
| Middle NinJa ![]() Go die alone in the darkness ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: تهران ● نگارشها: 1,220
| داکالا از ویزارد ها کدوم رو دوست داشته بیدین ؟ __________________ watashi wa aku made .... kore wa mada hayai ![]() دیگه توی این فروم هیچ پستی نمیزنم و فقط به خاطر بچه هایی که تو پروفایلم باهام حرف میزنن سر خواهم زد ویرایش توسط mike-elf : ۱۹ مرداد ۱۳۸۸ در ساعت ۰۵:۳۱ ب.ظ. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 4 کاربر سپاس گذار mike-elf |
| | #2 | ||||||||||||||
| بازنشسته ![]() Master ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● نگارشها: 362
| پاسخ : ویزارد مورد علاقه ؟ فقط شینجی و بس خصوصا وقتی اون حالات بچه گانه و سادیستیکشو میبینم حض میکنم | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 3 کاربر سپاس گذار Master |
| | #5 | ||||||||||||||
| Middle NinJa ![]() Go die alone in the darkness ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: تهران ● نگارشها: 1,220
| پاسخ : ویزارد مورد علاقه ؟ داته داته داته سوالهاش سخت میکنی آنوووو من از شینجی و اون وایس کاپتان اوروهارا و اتووووووو از اون کاپیتانه که اول هالو شد و آنووووو از اون دختر عینکیه و سونووووو اون مو سبزه پ و البته خود ایچیگو | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| کاربران سپاس گذار mike-elf |
| | #6 | ||||||||||||||
| Super Moderator ![]() silent orchid ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: in my dreams ● نگارشها: 2,188
| پاسخ : ویزارد مورد علاقه ؟ مثل اینکه تنها هوادار کنسی منم!(هوراااا بالاخره یه موجود پیدا کردم که کسی قبل من دوستش نداشته باشه...اخیش....کم کم داشتم عقده ای می شدم!) __________________ ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
![]() |
| برچسب ها |
| مورد, ویزارد, علاقه |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد. |