|
| | #1 | ||||||||||||||
| بربادرفته (بازنشسته) ![]() شاگرد کاکاشی ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: کونوها شاگرد کاکاشی ساما ● نگارشها: 256
| اگه شما توی ناروت وبودید با این فوضولی بزگ چیکار میکردی اصلا کنجکاو بودید راه های بی ثمر دیدن زیر ماسک کاکاشی رو توصت ناروتو ساسکه و ساکورا توی قسمت 101 دیدیم راه شما چیه؟ __________________ ادمک اخر دنیاست بخند،ادمک مرگ همین جاست بخند دست خطی که تو را عاشق کرد ،شوخی کاغذی ماست بخند ادمک خر نشوی گریه کنی!کل دنیا سراب است بخند ان خدایی که بزرگش خواندی،به خدا مثل تو تنهاست بخند ![]() tow firend beagining one. Obito & Kakashi اين دفعه تا دو روز ديه نيشتم![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 7 کاربر سپاس گذار Rosita |
| | #2 | ||||||||||||||
| Lower NinJa ![]() ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: پنهان صخره ● نگارشها: 413
| پاسخ : زیر ماسک کاکاشی من میگم برگردیم به همون قسمتی که ایتاچجی روی کاکاشی رو کم کرد و تا موخورد زدش . تا وقتی بیهوش بود ماسک رو بر میداشتیم و قال قضیه رو میکندیم دیگه ![]() یا ................... نمدونم دیگه ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار deidara |
| | #3 | ||||||||||||||
![]() ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: در نوک برج میلاد ● نگارشها: 196
| پاسخ : زیر ماسک کاکاشی زیر ماسک کاکاشی پالنگ صورتیه __________________ در صورت مشاهد هر گونه پست خلاف به جای هجوم به این علامت ! به علامت حمله ور شوید و کاری با مدیران سایت نداشته باشید![]() گناهی ندارم ولی قسمت اینه که چشمای کورم به راهت بشینه برای دل من واسه جسم خستم من که غرور تو چشمات شکستم سر از کار چشمات کسی در نیاورد که هر کی تو رو خواست یه روزی بد اورد برای دل من واسه جسم خستم منی که غرور تو چشمات شکستم واسه من که بر عکس کار زمونه یکی نیست که قدر دلم رو بدونه گناهی ندارم ولی قسمت اینه که چشمای کورم به راهت بشینه هنوزم زمستون به یادت بهاره تو قلبم کسی جز تو جایی نداره صدای دلم ساز ناسازگاره سکوتی به جز تو صدایی نداره توخواب و خیالم همش فکر اینم که دستاتو بازم تو دستام ببینم ولی حیف ازاین خواب پریدم که بازم که بازم با چشمایه کورم به راهت بشینم ویرایش توسط Milad : ۲۸ مرداد ۱۳۸۸ در ساعت ۰۹:۵۹ ق.ظ. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 6 کاربر سپاس گذار Milad |
| | #4 | ||||||||||||||
![]() ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● نگارشها: 153
| پاسخ : زیر ماسک کاکاشی من نگاه نميكردم رك و راست بهش ميگفتم ماسكتو در بيار اگه در نمياورد ديگه گير نميدادم | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 6 کاربر سپاس گذار naruto kun |
| | #5 | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: دنیای تخیلی خودم زندگی میکنم ● نگارشها: 342
| پاسخ : زیر ماسک کاکاشی چي ميگذره ؟ یه چهره هست !!! دوست داشتی...زیبا __________________ ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار kakashi_lover |
| | #6 | ||||||||||||||
| همکار انجمن ترجمه مانگا و کمیک ![]() princess vampire ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: in konoha ● نگارشها: 239
| پاسخ : زیر ماسک کاکاشی چی میگذره ؟ اره سنسی یه چهره ی زیبا وماهی داره همانند سفید برفی نه .....سیندرلا هم نه...مثله خودش....^_^ __________________ ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 6 کاربر سپاس گذار sakura haruno |
| | #7 | ||||||||||||||
| همکار بخش انیمه یوگی اوه ![]() ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: نمیدونم!! ● نگارشها: 375
| پاسخ : زیر ماسک کاکاشی چي ميگذره ؟ زیر ماسکش دماغ و دهنش هست:d | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 6 کاربر سپاس گذار kakashi hatake |
| | #8 | ||||||||||||||
| مدیر معلق ![]() dark prince ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: شهر سوخته ● نگارشها: 1,974
| پاسخ : زیر ماسک کاکاشی چي ميگذره ؟ يه چهره عدي و معمولي فقط اونو گذاشتن كه قيافش فرق داشته باشه ولي خيلي بده فكر كن تو صورت روبروييتو نگاه ميكني فقط يه چم معلومه از صورتش __________________ عجب حاله خوشیه وقتی که مستی میگن بی خیالشی کی بودی کی هستی چه حال خوشیه مستی نه غم داری مستی ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 3 کاربر سپاس گذار black cat |
| | #9 | ||||||||||||||
| همکار بخش فن آرت ![]() Master Amin ● تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: Tehran ● نگارشها: 996
| پاسخ : زیر ماسک کاکاشی چي ميگذره ؟ کلی ریشو سیبیل ! ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 2 کاربر سپاس گذار MasterAmin |
| | #10 | ||||||||||||||
| حمایتگر ![]() GoodLuck NAbs :-j ● تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ ● محل سکونت: TeH.IRI ● نگارشها: 1,022
| پاسخ : زیر ماسک کاکاشی چي ميگذره ؟ نه زیر اون ماسک یه ماسک دیگه اس! :d | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 3 کاربر سپاس گذار TenSE |
![]() |
| برچسب ها |
| ميگذره, ماسک, چي, کاکاشی, زیر |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد. انجمن دوستداران انیمه انیمیشن مانگا کمیک ایران, انیمه انیمیشن کارتون مانگا و کمیک AnimCentral Forums |