انیمه انیمیشن مانگا كميك AnimCentral

ثبت نام
بازگشت   انیمه انیمیشن مانگا كميك AnimCentral > کارتون و انیمیشن - Animation and Cartoon > انیمیشن های سه بعدی - 3D Animation Series
ثبت نام
» آنلاين مانگا-کميک فارسي زبانان «
Style Color:
Increase Font Size Decrease Font Size
RSS Feeds

به انجمن کهکشان انيمه و انيميشن و مانگا خوش آمديد.

انجمن کهکشان انيمه نخستين انجمن و سايت تخصصي انيمه و انيميشن و مانگا مي باشد. در حال حاضر شما به صورت مهمان هستيد كه دسترسى محدودى را در نمايش مباحث و دسترسى به امكانات انجمن در اختيار شما قرار مى دهد. با ثبت نام در انجمن شما به امکاناتي که انجمن براي کاربران خود در نظر گرفته دسترسي خواهيد داشت. ثبت نام سهل و آسان ميباشد لطفا براى عضويت از ثبت نام در انجمن کهکشان انيمه انيميشن و مانگا !استفاده نماييد.
در صورت بروز هر گونه مشكلى در فرآيند ثبت نام لطفا از طريق تماس با ماموضوع را به ما اطلاع دهيد.

راهنماي ساده براي کاربران تازه وارد(طريقه ثبت نام)

با تشكر انجمن کهکشان انيمه انيميشن و مانگا

ثبت نام سریع
نام کاربری: پسورد: تایید مجدد پسورد: ایمیل: تائید مجدد ایمیل:

سوال تصادفی
  موافقم با قوانین انجمن 
انیمیشن های سه بعدی - 3D Animation Series

طراحی انیمیشن های سه بعدی، ساخت انیمیشن های سه بعدی، اخبار انیمیشن های سه بعدی، نقد و بررسی انیمیشن های سه بعدی، معرفی انیمیشن های سه بعدی و هر مطلبی که در این زمینه علاقه مندان به انیمیشن های سه بعدی دارند میتوانند در این بخش ارائه نمایند

:

پاسخ
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۰۶:۰۱ ب.ظ   #1
shirogane sama
مدیر بازنشسته
من دیگه اینجا نم
shirogane sama آواتار ها
نگارشها: 283
نقد و بررسی انیمیشن های سه بعدی

خوب دوستان عزیز اینم تاپیک نقد و بررسی ...
البته باید اینو بگم که در این تاپیک قرار نیست انیمیشن معرفی کنیم ...(کسانی که دوست دارند انیمیشنی را معرفی کنند به انیمیشن پدیا مراجعه کنند)

باز هم از تمام دوستان خواهش می کنم که در این کار مارو یاری کنند
خدانگهدار
shirogane sama آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر سپاس گذار shirogane sama
قدیمی ۲۶ مرداد ۱۳۸۸, ۰۶:۵۸ ب.ظ   #2
shirogane sama
مدیر بازنشسته
من دیگه اینجا نم
shirogane sama آواتار ها
نگارشها: 283
پاسخ : نقد و بررسی انیمیشن های سه بعدی

ایگور داستان زندگی یک گوژپشت است که علاقه زیادی به اختراع کردن دارد . ایگورها به تمام برده های مخترعین شیطانی گفته می شود ، این مخترعین هر ساله به اختراعات شیطانی می پردازند و اختراعات خود را در مسابقه اختراعات شیطانی به نمایش می گذارند . ایگور قصه ما که علاقه زیادی به اختراعات داره و چیزهای زیادی هم به طور پنهانی اختراع کرده برای مخترعی دیوانه و بی استعداد کار می کند که بر حسب اتفاق این مخترع در هنگام ساخت یک غول شیطانیه عجیب می میرد . ایگور که ابتدا شکه شده بود ناگهان تصمیم می گیرد این اختراع شیطانی را به اتمام برساند و همین کار را هم می کند و این موجود عجیب که ایوا نام دارد ساخته می شود ...
تم اصلی این کار بر پایه اختراعات و شیاطین می باشد ... این اثر که محصول کمپانیه وینستین میباشد یک ملودرام وحشت است . وجود کارکتر زن در این اثر به ملودرام بودن این کار کار کمک میکند :
اسم کارکتر زن این اثر ایو می باشد که از ایوا به معنیه حوا گرفته شده است که البته با کلمه اویل که معنیه شیطانی دارد پیوند خورده است و به یک کارکتر زن شیطانی تبدیل شده است ...
این اثر به طور کاملا واضحی از دو اثر فرانکشتاین و گوژپشت نتردام اقتباس شده:
ایگورها اقتباسی بسیار زیبا از گوژپشت نتردام هستند .
و ایوا (زن شیطانی) اقتباسی بسیار زیبا از فرانکشتاین می باشد .(خلقت یک انسان )
البته این نقد من کامل نیست از دوستانی که اطلاعات دارند خواهش می کنم این نقد را کامل کنند...
shirogane sama آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر سپاس گذار shirogane sama
پاسخ

برچسب ها
نقد, انیمیشن, بررسی, بعدی

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند
تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد.
انجمن دوستداران انیمه انیمیشن مانگا کمیک ایران, انیمه انیمیشن کارتون مانگا و کمیک AnimCentral Forums