| |
| | #1 | ||||||||||||||
![]() sam sam ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: روی زمین زیر چتر آسمون !! ● نگارشها: 37
| سلام منم اینجا نقاشیهامو میذارم ![]() حتما نظر بدید تا بتونم کارهامو بهتر کنم ممنون ![]() ____________________________ Sakura این آخرین نقاشی ای که کشیدم روی مقوا طراحی و رنگش با مداد رنگی بود به جز چشمش که با لاک ناخن رنگ کردم __________________ ..:::................:::.. دریای بزرگ دور یا گودال کوچک آب فرقی نمی کند زلال که باشی آسمان در توست | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #2 | ||||||||||||||
| Super Moderator ![]() silent orchid ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: in my dreams ● نگارشها: 2,188
| پاسخ : گالری من میکو جونم خیلی خیلی خوشکل شده... درست کردن چشم با لاک ناخن هم واقعا ایده ی جالبیه...چشماش خیلی ناز شده... __________________ ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 4 کاربر سپاس گذار alba |
| | #5 | |||||||||||||||||
![]() sam sam ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: روی زمین زیر چتر آسمون !! ● نگارشها: 37
| پاسخ : گالری من نقل قول:
![]() نقل قول:
نقل قول:
![]() ---------------------------------------- SASUKE اینم از ساسکه برای آلبا جان | |||||||||||||||||
| | | |||||||||||||||||
| 3 کاربر سپاس گذار miku |
![]() |
| برچسب ها |
| گالری |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد. |