|
| |||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: از این خز دختر خوشت میاد یا نه متنفری ؟ |
| من بسی از این دخمل خانوم خوشم میایه :دی | | 9 | 31.03% |
| اه اه اه اگه دستم به این خز دختر برسه ازش روغن کرچک میسازم:دی | | 20 | 68.97% |
| رأی دهندگان: 29. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 | ||||||||||||||
| بازنشسته ![]() Master ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● نگارشها: 362
| متنفرید ازش یا دوسش دارید؟ متنفرید ازش یا دوسش دارید؟ خوب خیلی ها اینوئه رو بخاطر این که خوشکله و هیکل متناسبی داره(همون بوبی! :دی) و قدرت و توانایی درمان زخم ها و آسیب ها رو داره + کمی مظلومه ! دوسش دارند از طرفی افراد دیگه ای هم هستن که بخاطر بی خاصیت بودنش! بخاطر دردسر ساز بودنش و بخاطر کوروساکی کووون گفتنش و همچنین قیافه و اون بیگ بوبیش ! و احمق بودنش متنفرن! نظر شما چیه! من جزو دسته دوم هستم! و بشدتاز این کاراکتر بدم میاد! لازم به یاد اوری هست که سابقا اینطور نبوده !اما بعد یه مدتی رفت رو اعصاب! تلاش های روکیا و مظلومیت اونو میبینم ( و صدای قشنگ و خنده دارش ! ) باعث شد به روکیا علاقمند بشم و از اون متنفر (شاید اگه اون کوروساکی کووون گفتنش نبود! انقدر ازش بدم نمی اومد! ) | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 13 کاربر سپاس گذار Master |
| | #2 | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● نگارشها: 453
| پاسخ : متنفرید ازش یا دوسش دارید؟ منهم نظرم همون نظر مستر ساما هستش و این کارکتر به شدت بدم میاد روکیا چان وقتی هست کی دیگه به اینوئه نگا میکنه __________________ ِDr.Pain is still Alive He lives as a Shinobi But He will Die as a GOD | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 10 کاربر سپاس گذار Navid |
| | #3 | ||||||||||||||
| Academy Student ![]() ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● نگارشها: 352
| پاسخ : متنفرید ازش یا دوسش دارید؟ منم ازش بدم میاد.اوایلش خوب بود ولی دیگه میره رو اعصاب آدم.خیلی لوسه.کوروساکی کون که میگه میخوام با ماهیتابه برم تو صورتش. ![]() میگم اینجا یه نظر سنجی هم داشت خوب میشدا. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 10 کاربر سپاس گذار naruto-sasuke |
| | #4 | ||||||||||||||
| پاسخ : متنفرید ازش یا دوسش دارید؟ خوب نظر سنجی رو هم اضافه کردم :دی منم ازاین خز دحمل بدم میاد در حد تیم ملی | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 7 کاربر سپاس گذار Master |
| | #5 | ||||||||||||||
| بربادرفته (بازنشسته) ![]() شاگرد کاکاشی ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: کونوها شاگرد کاکاشی ساما ● نگارشها: 256
| پاسخ : متنفرید ازش یا دوسش دارید؟ = بيده اين دختر __________________ ادمک اخر دنیاست بخند،ادمک مرگ همین جاست بخند دست خطی که تو را عاشق کرد ،شوخی کاغذی ماست بخند ادمک خر نشوی گریه کنی!کل دنیا سراب است بخند ان خدایی که بزرگش خواندی،به خدا مثل تو تنهاست بخند ![]() tow firend beagining one. Obito & Kakashi اين دفعه تا دو روز ديه نيشتم![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 9 کاربر سپاس گذار Rosita |
| | #6 | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: دنیای تخیلی خودم زندگی میکنم ● نگارشها: 342
| پاسخ : متنفرید ازش یا دوسش دارید؟ مستر به اینوئه گیر دادی.... دختر به این جیگلی مهربونی ....نبینم اینطوری درباره اش بگی...به این گلی خانمی روکیا چیه خشن...همش دردسر...باعث شده ایچیگو خز اصلا اینوئه جیگر نبیه...دختر دیگه چکار باید بکنه تا ایچگو ببینتش ![]() دشمن خونی برای خودت درست نکن مستر __________________ ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 9 کاربر سپاس گذار kakashi_lover |
| | #7 | |||||||||||||||
| پاسخ : متنفرید ازش یا دوسش دارید؟ نقل قول:
فقط به خاطر یه good for nothing! تا بلیچی هست و تا من زنده ام دست از سر این خز دختر بر نمیدارم باعث کلی مرض اعصاب و بدبختی شده واسی ایچی خزه و دوستان! به هیچ دردی هم نمیخوره! دزدیدنش نزدیک بود روکیا نسان از دس بره . باز شانس اوردیم بیاکویا ساما بود باز تو منو با این تفاصیر تهدید میکنی | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| 7 کاربر سپاس گذار Master |
| | #8 | |||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: دنیای تخیلی خودم زندگی میکنم ● نگارشها: 342
تهدید میکنم که هیچی تهدید عملی میکنم اینوئه به خاطر دوستانش رفت تاازشون حمایت کنه دلت بسوزه اخرفداکاری ![]() بیاکویا جیگر به خاطر اینکه خواهرش رفتش روکیا خبیث نجات داد تا منم زنده هستم نمیذارم اذیتش کنی | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| 9 کاربر سپاس گذار kakashi_lover |
| | #9 | ||||||||||||||
![]() پرنسس ● تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: تهرام ● نگارشها: 5
| پاسخ : متنفرید ازش یا دوسش دارید؟ ![]() نه خیلی چندشه مثل مری جین تو اسپایدر من میمونه رو اعصابه __________________ | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 8 کاربر سپاس گذار sogol |
| | #10 | |||||||||||||||
فک کردی ![]() این خز دختر بار اولی هم که دزدیدنش مگه یادت نیست! چی میگفت به خودش من در اختیار آیزن ساما هستم! من چیزم من چیزم ( اون چیزه نه من ) بعد هم که این همه مصیبت کشیدن واسه هیچ و پوچ! نه واقعا ها ! من موندم قصد کوبو از بوجود اوردن چنین شخصیت چیزی چیه ! این همه شخصیت شاخ ساخته! سر همین باس گیر پاژ میکرد :دی اما روکیا نسان چقدر نازه چقدر خانومه! جونشو داد اما خز بازی در نیاورد! این خز دختر هر کاری میخواد بکنه باید یه قرو فری بیاد. کل هیکلشم که اصولا غیر قابل پخشه اصلا هم نه خوشکله نه زور و فن و فنون بلته! به هیش دردی هم نوخوره | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| 9 کاربر سپاس گذار Master |
![]() |
| برچسب ها |
| متنفرید, ازش, دوسش, دارید؟ |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد. انجمن دوستداران انیمه انیمیشن مانگا کمیک ایران, انیمه انیمیشن کارتون مانگا و کمیک AnimCentral Forums |