| |
| |||||||
:![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 | ||||||||||||||
| Middle NinJa ![]() Go die alone in the darkness ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: تهران ● نگارشها: 1,220
| اگه آره کی یا کی ها بودن ؟؟ لحظه ای به حالت جوگیری همش قبوله ها البته باید انیمه فریک باشی تا عاشق کاراکتر انیمه ای و مانگا شی لوولللل ( خب برای انیم فریک هایی مثل من تو هر 1 انیمه 3-4 تا کارکتر کم کم دارم هاهاهاها ![]() __________________ watashi wa aku made .... kore wa mada hayai ![]() دیگه توی این فروم هیچ پستی نمیزنم و فقط به خاطر بچه هایی که تو پروفایلم باهام حرف میزنن سر خواهم زد | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #2 | ||||||||||||||
| مدیر معلق ![]() داداش ریاضیدان ! ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: in pandora ● نگارشها: 1,267
| پاسخ : تا حالا عاشق یه کاراکتر انیمه ای شدی؟؟؟ من نفهمیدم ولی یک صحنه بود که یک کاراکتر یو گی اوه تیا بود فکر کنم عاشق یو گی می شه البته عاشقش نمی شه ولی یک جور مهر داشت !!!من چقدر دوستش داشتم !! __________________ **زندگی مثل دوچرخه سواری می مونه ..واسه حفظ تعادلت همیشه باید در حرکت باشی ….آلبرت انیشتین ![]() in the dark at night alan wake اه چه دردناک است...کودکی 3 ساله مادر خود را از دست میدهد..برای شادی روح مادر مهربان یک فاتحه بفرستید. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #3 | |||||||||||||||
| مسئول فنی ![]() Legendary Phoenix ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: انیمه انیمیشن مانگا ● نگارشها: 915
| پاسخ : تا حالا عاشق یه کاراکتر انیمه ای شدی؟؟؟ نقل قول:
![]() | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| | #4 | ||||||||||||||
| Middle NinJa ![]() Go die alone in the darkness ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: تهران ● نگارشها: 1,220
| پاسخ : تا حالا عاشق یه کاراکتر انیمه ای شدی؟؟؟ | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #6 | ||||||||||||||
| مدیر معلق ![]() dark prince ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: شهر سوخته ● نگارشها: 1,974
| پاسخ : تا حالا عاشق یه کاراکتر انیمه ای شدی؟؟؟ من از تيفا توي نجات كودكان خوشم مياد __________________ عجب حاله خوشیه وقتی که مستی میگن بی خیالشی کی بودی کی هستی چه حال خوشیه مستی نه غم داری مستی ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #7 | ||||||||||||||
| مدیر معلق ![]() dark prince ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: شهر سوخته ● نگارشها: 1,974
| پاسخ : تا حالا عاشق یه کاراکتر انیمه ای شدی؟؟؟ ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار black cat |
| | #8 | ||||||||||||||
| مدیر انجمن مرجع کاربران (پدیا - Pedia) ![]() Count Dracula ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: In the Darkness ● نگارشها: 372
| پاسخ : تا حالا عاشق یه کاراکتر انیمه ای شدی؟؟؟ با سلام حتی کلمه عشق هم نمیتونه میزان علاقه من را نسبت به سه کاراکتر زیر توصیف کنه: 1-کنت دراکولا به خصوص آلوکارد 2-کاکاشی هاتاکه 3-کانامه کوران میان دخترها هم یوکی کراس رو خیلی دوست دارم. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #9 | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: شمالستان ● نگارشها: 519
| پاسخ : تا حالا عاشق یه کاراکتر انیمه ای شدی؟؟؟ آره نسبتا از یه بانویی خیلی خوشم میومد،یکم که باهاش بیشتر آشنا شدم دیدم همه خصوصیات مورد علاقم رو داره هیچی ماهم ناکام موندیم | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #10 | ||||||||||||||
| | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
![]() |