| |
| |||||||
:![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 | ||||||||||||||
| مدیر اسبق ![]() Black Dragon ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: black order ● نگارشها: 588
| تست : [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] __________________ ویرایش توسط shalovik : ۲۶ فروردين ۱۳۸۹ در ساعت ۱۱:۵۵ ب.ظ. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #2 | ||||||||||||||
| مدیر اسبق ![]() Black Dragon ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: black order ● نگارشها: 588
| پاسخ : شما کدوم کاراکتر فاینال فنتزی هستید ؟ خب من شدم سیفر از فاینال فنتزی 8 !! هوهوهو | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 10 کاربر سپاس گذار sesshomaru |
| | #3 | ||||||||||||||
| مدیر معلق ![]() dark prince ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: شهر سوخته ● نگارشها: 1,974
| پاسخ : شما کدوم کاراکتر فاینال فنتزی هستید ؟ ![]() [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] __________________ عجب حاله خوشیه وقتی که مستی میگن بی خیالشی کی بودی کی هستی چه حال خوشیه مستی نه غم داری مستی ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 9 کاربر سپاس گذار black cat |
| | #4 | ||||||||||||||
![]() مسترسافت ● تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ ● محل سکونت: بابل ● نگارشها: 99
| پاسخ : شما کدوم کاراکتر فاینال فنتزی هستید ؟ با سلام من شدم یوفی ![]() با تشکر مسترسافت __________________ گر مرد رهی غم مخور از دوری و دیری / دانی که رسیدن هنر گام زمانست؟ Gmail : [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] Email : [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] Blog 1 : [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] Blog 2 : [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 9 کاربر سپاس گذار mastersoft |
| | #5 | ||||||||||||||
| مدیر بخش هنر هفتم ![]() the member of akatsuki ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: akatsuki ● نگارشها: 799
| پاسخ : شما کدوم کاراکتر فاینال فنتزی هستید ؟ وای من شدم این: Want to tell everyone which Final Fantasy character you are? You can use the following codes in your webpage or forum | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 11 کاربر سپاس گذار itachi sharingan |
| | #6 | ||||||||||||||
![]() ماه عسلی درجه یک ● تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ ● محل سکونت: Church ● نگارشها: 145
| پاسخ : شما کدوم کاراکتر فاینال فنتزی هستید ؟ ![]() ![]() توقع داشتم بگه rikku!!!!! __________________ ازت بدم میاد عادت داری بشکنی دلها رو! | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 9 کاربر سپاس گذار Aerith |
| | #7 | ||||||||||||||
| همکار انجمن ترجمه مانگا و کمیک ![]() princess vampire ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: in konoha ● نگارشها: 239
| پاسخ : شما کدوم کاراکتر فاینال فنتزی هستید ؟ Want to tell everyone which Final Fantasy character you are? You can use the following codes in your webpage or forum signature: خیلی خوفه اما کاش تیفا میشدم.. __________________ ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 9 کاربر سپاس گذار sakura haruno |
| | #8 | ||||||||||||||
![]() ● تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ ● محل سکونت: اهواز ● نگارشها: 118
| پاسخ : شما کدوم کاراکتر فاینال فنتزی هستید ؟ | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 8 کاربر سپاس گذار carrow |
| | #9 | ||||||||||||||
![]() I'll Become The Pirates King ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: تخت خواب ! ● نگارشها: 56
| پاسخ : شما کدوم کاراکتر فاینال فنتزی هستید ؟ اه مای گاد !!! من شدم کلود تو فاینال فانتزی 10 !!!![]() ![]() به به یه کف مرتب ![]() __________________ ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 8 کاربر سپاس گذار Luffy |
| | #10 | ||||||||||||||
| همکار بخش گالری انیمه ![]() The Deceiver ● تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: Abadan ● نگارشها: 367
| پاسخ : شما کدوم کاراکتر فاینال فنتزی هستید ؟ __________________ ![]() Current favorite and recommended anime: Katanagatari | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 8 کاربر سپاس گذار Melkor |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد. انجمن دوستداران انیمه انیمیشن مانگا کمیک ایران, انیمه انیمیشن کارتون مانگا و کمیک AnimCentral Forums |