|
| | #1 | ||||||||||||||
| بازنشسته ![]() Master ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● نگارشها: 362
| کدوم کاراکتر تو بلیچ از همه احمق تره ؟؟؟ :دی نظرتون چیه ؟ (کپی رایت هم مال صاحبشه :دی مایک الف ساما :دی ) ![]() نظر من که سخت نیست فهمیدنش هست؟ | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 4 کاربر سپاس گذار Master |
| | #2 | ||||||||||||||
![]() ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● نگارشها: 109
| پاسخ : کدوم کاراکتر تو بلیچ از همه احمق تره ؟؟؟ همشون خف بيدند فقط دوست ايچيگو اون پسره كه اسمشو يادم رفت و يكم اينوئه __________________ | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 3 کاربر سپاس گذار mana sama |
| | #3 | ||||||||||||||
![]() ● تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ ● نگارشها: 171
| پاسخ : کدوم کاراکتر تو بلیچ از همه احمق تره ؟؟؟ گنجو ![]() از اون دسته احمق های دوست داشتنی هست ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 4 کاربر سپاس گذار fUnNy FaCe |
| | #4 | ||||||||||||||
| مدیر معلق ![]() اولو خان ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: Hueco Mundo ● نگارشها: 250
| پاسخ : کدوم کاراکتر تو بلیچ از همه احمق تره ؟؟؟ اون آرانکار بچه هه!بودا!اسمشو ارغوانم می دونه!من یادم نمیاد!اسم باحالیم داشت!که آیزن بهش علاقه داشت یه قدرتای عجیب غریبیم داشت و با اوراهارا هم مبارزه کرد!کوچولوی موطلائی یی بود!یادتون اومد. ![]() . همون منگلترین فرد بلیچه!!! ![]() __________________ ![]() VIOLENCE if it`s not solving all your problems,you simply aren`t using enough of it . من درد رو دوست دارم چون باعث میشه بفهمم که هنوز زنده ام. مهران | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 4 کاربر سپاس گذار mehrunmastadons |
| | #5 | ||||||||||||||
![]() ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● نگارشها: 109
| پاسخ : کدوم کاراکتر تو بلیچ از همه احمق تره ؟؟؟ نكنه اون حشره خوارو وگويي امسشم نودونم اون كه وحشتناك بيد | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 3 کاربر سپاس گذار mana sama |
| | #6 | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() در مرخصی ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● نگارشها: 547
| پاسخ : کدوم کاراکتر تو بلیچ از همه احمق تره ؟؟؟ به نظر من لوتلنت (معاون) کاپیتان سویفون از همه احمق تره! __________________ انالله واناالیه راجعون | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 4 کاربر سپاس گذار a_naruto |
| | #7 |
![]() ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● نگارشها: 4 | پاسخ : کدوم کاراکتر تو بلیچ از همه احمق تره ؟؟؟ توسن از همه چولمنگ تر بيده |
| | |
| 5 کاربر سپاس گذار Itachi Uchiha |
| | #8 | ||||||||||||||
![]() ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● نگارشها: 96
| پاسخ : کدوم کاراکتر تو بلیچ از همه احمق تره ؟؟؟ حضرت اینوئه. که نه تنها در بلیچ، بلکه کلا در کل تاریخ انیمه روی هر چی کاراکتر احمق بوده رو سفید کرده. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 3 کاربر سپاس گذار kareki |
| | #9 | |||||||||||||||
| مدیر معلق ![]() اولو خان ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: Hueco Mundo ● نگارشها: 250
| آره همون!!همونه!همون.....همون........ .خوب کیه؟ ![]() نقل قول:
![]() . بنظر من اینطوری هم نازتره هم کاوایی تره!!!مخصوصا اونجایی که آخر از همه ایکاکو مودار رو شناخت خداییش مردم از خنده!خیلی ناز بود!!هی هی | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| 2 کاربر سپاس گذار mehrunmastadons |
| | #10 |
![]() ● تاریخ عضویت: شهريور ۱۳۸۸ ● محل سکونت: یه جایی همین نزدیکی ● نگارشها: 14 | پاسخ : کدوم کاراکتر تو بلیچ از همه احمق تره ؟؟؟ |
| | |
| 2 کاربر سپاس گذار HATAKE MOHSEN |
![]() |