|
| |||||||
:![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() Ice Flower ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● نگارشها: 257
| مانگای ناروتو چپتر 464 سلام. به سلامتی مانگای ناروتو چپتر 646 هم اومد. اینم لینک دانلود مانگا: [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] پ ن : حروف لینک نباید به هیچ وجه فاصله داشته باشن و موقع وارد کردن در آدرس بار , فاصله ی کلمه وان ما|نگا رو بردارید. خب بیاین بحث کنیم راجع بهش ^^ __________________ " Nobody Knows " | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار Sasuke-Sonic |
| | #2 | ||||||||||||||
| پاسخ : مانگای ناروتو چپتر 464 خب اول خودم شروع میکنم. اول اینکه , خوشبختانه و همونجوری که انتظار میرفت ساسکه زنده موند و دیگه به فکر فاتحه خوندن هیچ موقع براش نوباشید. حدسم درست بود و یکی به موقع اومد کمکش. قدرت ساسکه دوباره شکل یه هیولای بزرگ شد که خیلی جالبه و چاکراش با قبل کلی فرق کرده.... فکر کنم ساسکه قدرت سوسانوی خودش رو در چپتر بعدی به ما نشون بده(این قدرتی هست که اگه ساسکه بهش رسیده باشه , مقاومت جلوش غیر ممکنه و مرگ رایکاگه حتمیه) ویرایش توسط Sasuke-Sonic : ۲۷ شهريور ۱۳۸۸ در ساعت ۰۲:۲۵ ب.ظ. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار Sasuke-Sonic |
| | #3 | ||||||||||||||
| همکار انجمن ترجمه مانگا و کمیک ![]() princess vampire ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: in konoha ● نگارشها: 239
| پاسخ : مانگای ناروتو چپتر 464 خدایا شکلت.....ساسکه ی من هنوژ توسطه...نجات پیدا کرد... الان دارم می اپمش ولی از همین حالا معلومه چیتر بعدی مهمتره این هست....خدا بصبره(صبر بده...) __________________ ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 3 کاربر سپاس گذار sakura haruno |
| | #4 | ||||||||||||||
| مدیر بخش هنر هفتم ![]() the member of akatsuki ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: akatsuki ● نگارشها: 799
| پاسخ : مانگای ناروتو چپتر 464 منم بادوپست بالاموافقم... از زنده موندن ساسکه خوشحالم... ولی از اینکه سویگتسو بی ریخت وشده نگران و ناراحتم.. گارا و ساسکه ...چقدر شباهت آخه!! | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| کاربران سپاس گذار itachi sharingan |
| | #5 | |||||||||||||||
| پاسخ : مانگای ناروتو چپتر 464 نقل قول:
![]() اما احساس میکنم که اونم به زودی نجات پیدا میکنه. فعلا که به غیر از کارین , بقیه ی اعضای تیم عقاب صدمه دیدن.... ![]() باید ببینیم چپتر بعدی چی میشه. اما خوشم اومد رایکاگه الان یه دستی شده | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| کاربران سپاس گذار Sasuke-Sonic |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد. انجمن دوستداران انیمه انیمیشن مانگا کمیک ایران, انیمه انیمیشن کارتون مانگا و کمیک AnimCentral Forums |