|
| | #1 | ||||||||||||||
| همکار بخش فن آرت ![]() Master Amin ● تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: Tehran ● نگارشها: 996
| | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 4 کاربر سپاس گذار MasterAmin |
| | #2 | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() Ice Flower ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● نگارشها: 257
| پاسخ : مانگای 473 کیساامههههههههه.یعنی واقعا" مرد؟ هنوز باورم نمیشه که مرده.نهههه کیسامه نباید اینطوری بمیره. این مرگ شایسته این عضو قدیمی آکاتسوکی نیست...... من که میگم زندس. میگما سویگتسو رو دیدین چقده توی این لباس سامورایی ها ناز شده بود؟ چقد میومد به بچه. امیدوام این رایکاگه و کیلربی هم به دست ساسکه پخ شدیدی بشن. اون سامه هادا هم که مثل چسب اوهو چسبیده به کیلربی (واقعا" که شمشیر نمک نشناسی بودی.گم ورو بی تلبیت) __________________ " Nobody Knows " | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 3 کاربر سپاس گذار Sasuke-Sonic |
| | #3 | ||||||||||||||
| همکار بخش فن آرت ![]() Master Amin ● تاریخ عضویت: مرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: Tehran ● نگارشها: 996
| پاسخ : مانگای 473 اینم یه رنگیه دیگه ! | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 3 کاربر سپاس گذار MasterAmin |
| | #4 | |||||||||||||||
| Super Moderator ![]() silent orchid ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: in my dreams ● نگارشها: 2,194
| پاسخ : مانگای 473 اقا امین دستت درد نکنه خیلی عکسهای باحالی گذاشتی نقل قول:
حدسی در مورد اینکه سای چی می خواد به ناروتو بگه دارین؟ساکورا چی می خواد بگه؟از همون اولش هم کیبا می خواست ماجرا رو لو بده ولی ساکورا نذاشت...احتمالا چیز مهمی باید باشه... __________________ ![]() | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| 3 کاربر سپاس گذار alba |
| | #5 | |||||||||||||||
| پاسخ : مانگای 473 نقل قول:
آره نمیمیره.منم شک دارم که بمیره.آخه نه فلش بکی نه هیچی... همینطوری یهو کلش پرید بالا.کیسامههههههههه انگار میگن که میخواد به ناروتو بگه که همه ی دنیا نقشه دارن که ساسکه رو بکشن. واااااااای میخوان پسر منو بکشن.مگه الکیههههه؟ ![]() امیدوارم هر کسی میخواد ساسکه رو بکشه پخ وشه | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| | #6 | |||||||||||||||
| Super Moderator ![]() silent orchid ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: in my dreams ● نگارشها: 2,194
| پاسخ : مانگای 473 اره منم فکر می کنم نمیمیره...هر چند فکر می کردم ایتاچی نمیمیره ...فکر میکردم اسوما هم نمیمیره...و کلا هر کی رو فکر می کردم نمیمیره الان سینه قبرستون با نکیر و منکر داره خوش می گذرونه... نقل قول:
| |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| | #7 | ||||||||||||||
| پاسخ : مانگای 473 بابت عکسها هم خواهش میکنم ! راستی من یچیزی فکرمو مشغولیده : ![]() اگه کله کیسامه پرید پچرا تو هوا حرف زد ؟؟؟؟؟؟ ![]() سای هم حتما میخواد بگه که ساکورا غلط کرده به تو گفته که ساسکرو بر گردون !!! | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #8 | ||||||||||||||
| پاسخ : مانگای 473 اینم یه رنگیه دیگه از کیسامه ! | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #9 | |||||||||||||||
ستاد شوکه شدن عزاداران کیسامه! | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| | #10 | |||||||||||||||
اینجا هم کیسامه دقیقا" به همین صورته. اگه سرش از قسمت گردن (پایین تر از تار صوتیش) قطع شده باشه میتونه حرف بزنه و اونا رو بگه. ![]() من تو کف حرف سای موندم.اما امیدوارم مثل حرف ساکورا نباشه که من این کیشموتو رو وکشم | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
![]() |
| برچسب ها |
| مانگای ناروتو |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد. انجمن دوستداران انیمه انیمیشن مانگا کمیک ایران, انیمه انیمیشن کارتون مانگا و کمیک AnimCentral Forums |