|
| |||||||
:![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 | ||||||||||||||
| مسئول فنی ![]() Legendary Phoenix ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: انیمه انیمیشن مانگا ● نگارشها: 911
| هدف Kuma از پراکنده کردن افراد luffy؟ چند قسمت قبل دیدیم که Kuma افراد لوفی رو با pad ش به جزائر مختلف فرستاد، به نظر من که بهترین کارو انجام داد ![]() ![]() آیا Kuma مخصوصا افراد لوفی رو به جزائر مختلف فرستاد؟ | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 6 کاربر سپاس گذار AliMH |
| | #2 | ||||||||||||||
| مدیر معلق ![]() اولو خان ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: Hueco Mundo ● نگارشها: 250
| پاسخ : هدف Kuma از پراکنده کردن افراد luffy؟ اهم!!!بازم شانس آوردم!!!علی کارای خطرناک می کنیا!اسپویل نکن!لااقل بنویس اونایی که تا مثلا این قسمتو دیدن بیان تو!!هی هی __________________ ![]() VIOLENCE if it`s not solving all your problems,you simply aren`t using enough of it . من درد رو دوست دارم چون باعث میشه بفهمم که هنوز زنده ام. مهران | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #3 | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: In Silence ● نگارشها: 908
| پاسخ : هدف Kuma از پراکنده کردن افراد luffy؟ راستش به نظر من کوما به لوفی و گروهش علاقه ی خاصی داره به خصوص از این دو باری که باهاشون برخورد کرده می تونیم بفهمیم . من چندتا دلیل فکر کنم وجود داشته باشه : 1) محافظت از لوفی و خدمه اش 2) قوی تر کردن اونها __________________ ِDead Like Me | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار ziex |
| | #4 | ||||||||||||||
![]() ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● نگارشها: 117
| پاسخ : هدف Kuma از پراکنده کردن افراد luffy؟ والا من فکر نوکنم که کوما توی جایی که میفرسته قدرت کنترل داشته باشه فقط تنها چیزی که میشه فهمید که در اون لحظه یه جورایی میخواسته که گروه لوفی رو نجات بده توی کلا سریال دقت کنیم همه [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ]Mihawk برخورد داشتیم و در ادامه هم تیکه هایی که نشونش میده متوجه اون ذات دزد دریایی بودنشون میشیم kuma هم همینطور هست ما دیدیم که در Thriller Bark وقتی زورو و سانجی رو دید چجور تحت تاثیر قرار گرفت | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار amir.Sh |
| | #5 | ||||||||||||||
| مدیر معلق ![]() اولو خان ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: Hueco Mundo ● نگارشها: 250
| پاسخ : هدف Kuma از پراکنده کردن افراد luffy؟ خوب بنظر من وقتی حس همبستگی رو داخلشون دید و دید که با هم خیلی قوی هستن در حالی که قبل از گروه شدن خیلی افراد آروم و بی دردسر و تقریبا عادی بودن!!. کوما هم چون علاقه زیادی بهشون داشت تصمیم گرفت بهترین کار رو برای انجام ماموریتش بده بدون اینکه پشیمون بشه و داستانم طبیعتا ادامه پیدا کنه!!یعنی از هم جداشون کنه تا همه چیز با خوبی و خوشی ادامه پیدا کنه ولی نمی دونست که ویور کارتی هم درکار هست!!هاها | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 3 کاربر سپاس گذار mehrunmastadons |
| | #6 | ||||||||||||||
![]() Gear... Secondo ● تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ ● محل سکونت: Somewhere in Grandlin. ● نگارشها: 7
| پاسخ : هدف Kuma از پراکنده کردن افراد luffy؟ کوما با Silvers Rayleigh سَر و سِری داره، این که هیچ. مقاومت زورو برای نجات دادن لوفی چنان تاثیری روش میزاره که به اون یارو فرمانده کل نیروی دریای (که یه بز داره ) دروغ میگه!. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 4 کاربر سپاس گذار Lord Luffy |
| | #7 | |||||||||||||||
![]() Gear... Secondo ● تاریخ عضویت: ارديبهشت ۱۳۸۹ ● محل سکونت: Somewhere in Grandlin. ● نگارشها: 7
| نقل قول:
بروک فرستاده شد به جای که مردمش منتظر ظهور شیطان بودن. فرانکی به جزیره ی فرستاده شد که مردمانش با تکنولوژی سرکار دارن. زورو جای فرستاده شد که توسط یک اشنا درمان بشه و در اون سکوت و تنهای دوباره خودش رو پیدا کنه. نامی متخصص ابر و برق و باد به یک جزیره اسمانی راه پیدا میکنه. لوفی دقیقا به جائی فرستاده میشه که 50-50 احتمال داره بوآ هانکوک به ایمپل دان بره. سانجی و اوسُپ و چوپر و روبین جان رو به جائی فرستاد که اطمینان داشت با قابلیت های که دارن از پس مشکلات برمیان. کوما میدونه داره چیکار میکنه . | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| 4 کاربر سپاس گذار Lord Luffy |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد. انجمن دوستداران انیمه انیمیشن مانگا کمیک ایران, انیمه انیمیشن کارتون مانگا و کمیک AnimCentral Forums |