|
| |||||||
:![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 | ||||||||||||||
| مدیر معلق ![]() اولو خان ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: Hueco Mundo ● نگارشها: 250
| خوب!اول سلام! من خیلی وقت بود تاپیک نزده بودم سوا از اینکه ریپلی بخوره یا نه! ![]() . بازم مثل همیشه!!!!!!اسم تاپیک گویاست! وان پیس تا الان که قسمت 441ش اومده هزاران صحنه توش هست که شما دوست داشتین دوباره نگاه کنید! خوب صحنه های بیاد ماندنی با صحنه های مورد علاقه فرق می کنه! ممکنه بعضی مواقع یکی باشه ولی صحنه های بیاد ماندنی اون صحنه هایی هستش که اگه خدایی نکرده وان پیس تموم هم بشه باز آدم یادش می مونه ولی مورد علاقه اون صحنه هایی هستش که آدم دلش می خواد چندبار ببینتش و ممکنه بعدشم یادش بره که چی بوده و کی بوده! ![]() . و اگه خواستین پست بزنید لطفا تو یه پوشش اسپویل بذاریدش!لطفا! . من خودم صحنه ای که الان یادم میاد............. __________________ ![]() VIOLENCE if it`s not solving all your problems,you simply aren`t using enough of it . من درد رو دوست دارم چون باعث میشه بفهمم که هنوز زنده ام. مهران | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد. انجمن دوستداران انیمه انیمیشن مانگا کمیک ایران, انیمه انیمیشن کارتون مانگا و کمیک AnimCentral Forums |