|
| |||||||
:| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظرتون بازم مثل قبل توی بخش ناروتو ادامه بدم؟! |
| بلی ، من هم حمایتت میکنم | | 6 | 85.71% |
| خیر | | 0 | 0% |
| فرقی نمیکنه | | 1 | 14.29% |
| رأی دهندگان: 7. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 | ||||||||||||||
| حمایتگر ![]() None Of My Business ● تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ ● محل سکونت: TeH.IRI ● نگارشها: 1,022
| مانگای 497 نه نمیشه ! یعنی هرچی با خودم کلنجار رفتم که اینجارو ول کنم تاپیک ندم ولش کنم چون کسی نمیاد نتونستم! مانگای 497 هم اومد همونطور که میبایستی بدونید ناروتو در حال جنگ با خودش برای کنترل کیوبی بود . تونست به تنفر خودش غلبه کنه و رفت که با کیوبی بجنگه ، اون 4elements Seal رو Unseal کرد و کیوبی آزاد شد و حالا سعی در کنترل 9دم داره ولی Hatred کیوبی خیلی زیاد بود و نزدیک داریم میشیم به Release کیوبی ! و در این هنگام . . . ! [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] مادر ناروتو ظاهر میشه ! کسی که به طور تقریبی هیچی بهش پرداخته نشده !وای !!!!!! چه شود ! [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] - حجم : 4.4Mb [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] __________________ ![]() شروکس چیست؟ شروکس با هدف ایجاد یک شبکهی اجتماعی ِ سالم فعالیت خود را آغاز کرده و آمادهی سرویس دهی به کاربران ِ شبکه میباشد. کاربران میتوانند یک ارسال با طول بیشتر از 200 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربران، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک شبکه اختصاصی قادر به ارتباط با یکدیگر بوده و به کمک تکنولوژی آراِساِس میتوانند تازه ترینهای شروکس را پیگیری نمایند. شروکس توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر است! | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار TenSE |
| | #2 | ||||||||||||||
| Super Moderator ![]() silent orchid ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: in my dreams ● نگارشها: 2,188
| پاسخ : مانگای 497 اااا....مامانشم اومد؟ به به....چه شود... ناروتو رو کلا جمع کرده بودم وقتی از این تمارینش رها شدیم شروع کنم به خوندنش...ممنون که گفتی...برم بخونمش... __________________ ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار alba |
| | #3 | ||||||||||||||
| حمایتگر ![]() None Of My Business ● تاریخ عضویت: آذر ۱۳۸۸ ● محل سکونت: TeH.IRI ● نگارشها: 1,022
| پاسخ : مانگای 497 ای آلبا ! باید ناروتو رو هر هفته دنبال کنی !! نبینم دیگه ها !! ![]() ![]() در ضمن دوستان توی نظرسنجی شرکت کنید من بدونم بازم مثل قبل (حتی خیلی بهتر و محکم تر) فعالیت کنم یا نه. شما هم حمایت میکنید؟! یا میشینید یه کنار و فقط میخونید ؟! اگه آره که از صفر شروع کنیم اگه نه که بازم بخش میشه عین قبل متروکه :| | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #4 | ||||||||||||||
| حمایتگر ![]() Lady of the rianbow ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۹ ● محل سکونت: تو خونمون ● نگارشها: 213
| پاسخ : مانگای 497 چرااااااااااااااااا متروکه؟؟الان بچه ها سرشون شلوغه یکم بیکار شدن دوباره میان .......پس لطفا" ادامه بدین..... __________________ ** ** | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار ladyvilda |
| | #5 | ||||||||||||||
| پاسخ : مانگای 497 خب من در ادامه دادن بحث متبحرم(!) ولی کو بحث؟! یکی شروع کنه حله ! | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار TenSE |
| | #6 | ||||||||||||||
| بازنشسته کمیک و کاربر فعال مانگا و کمیک ![]() Dante ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: تهروون ● نگارشها: 1,363
| پاسخ : مانگای 497 ها بالاخره منم رسیدم بهتون بسی این قسمت جالب بود.مبارزه اندکی برایمان جالب ناک و هیجانی بود. از این که مادر ناروتو هم حضور پیدا کردش یه حسی دارم.منتظرم تا قسمت بعدی بیاد و ببینم مادر ناروتو چی میگه.به نظر شما چی می گه؟ __________________ [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] ..........:::::.......... [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 4 کاربر سپاس گذار behzadvf |
| | #7 | ||||||||||||||
| پاسخ : مانگای 497 اگه این کیشیه ! اینم ناروتو تا آخر داستان ریکودو رو هم میاره توی ذهن ناروتو !!! این خز بشر همه رو زنده کرده ! | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 4 کاربر سپاس گذار TenSE |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد. |