|
| |||||||
:![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 | ||||||||||||||
| مدیر انجمن ناروتو ![]() lOrd Of The bOgh ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: تهران- لواسانات - دهكده برگ ● نگارشها: 406
| با سلام ![]() در این تاپیک ما قصد داریم که به نقد و برسی کاراکترهای اصلی داستان بپردازیم . ![]() =============== قوانین : 1- از زدن پست اسپم اکیدا خودداری شود ![]() 2- سعی کنید نقد و برسی ها به گونه ای باشد که باعث اختلال نشود . ![]() 3- نقد و برسی فقط درباره شخصیت های اصلی باشد . ( نه که بروید مثلا مادربزگ ناروتو رو نقد و برسیش کنید ^_^ ) =============== و در آخر ایندکس ( Index ) نقد و برسی ها خوب و عالی در پست اول قرار میگیرد ![]() بوق __________________ ویرایش توسط Uzumaki Naruto : ۸ شهريور ۱۳۸۸ در ساعت ۰۶:۲۵ ق.ظ. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 10 کاربر سپاس گذار Uzumaki Naruto |
| | #2 | ||||||||||||||
| مدیر انجمن مرجع کاربران (پدیا - Pedia) ![]() Count Dracula ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: In the Darkness ● نگارشها: 371
| پاسخ : نقدر و برسی شخصیت های اصلی انیمه ناروتو بیایید از یک لحاظ دیگر هم به بررس شخصیتها بپردازیم من کلا 99درصد عاشق شخصیت های منفی هستم و چهار شخصیت را جزو روح و انرزی حیاتی خودم میدانم 1 کنت دراکولا2کاکاشی 3داهاکا4 بالروگ خوب به نظر من عواملی در محبوبیت یک شخصیت دخیل هستند که سعی میکنم به انها اشاره کنم(اینها نظراتی شخصی است) 1-قیافه به خصوص مو و اجزای صورت و مهمتر از همه نوع انرزیی که توشط صورت به بیننده انتقال مییابد. 2-نوع لباس کاراکتر که باید متناسب با قیافه باشد 3-نحوه کردار شخصیت اعم از نحوه حرکت و لحن حرف زدن و عکس العملها 4- درجه باورپذیری 5-نحوه اعمال قدرت توشط شخصیت 6-چگونگی پیشرفت شخصیت در طول داستان موارد دیگری نیز است که حوصله خارج است اما اگر به نوشتهایم علاقه دارید لطفا پیامی بفرستید تا ادامه بدهم. (میخواهم صلیب چهار طرفین مساوی را معرفی نموده وسپس مقایسه مفصلی را در مورد کاکاشی -ایتاچی-اوروچیمارو-جیرایا-ساسوکه-ساکورا و نارتو بنویسم) __________________ ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 11 کاربر سپاس گذار Dark Arman Vampire Lord |
| | #3 | ||||||||||||||
| مدیر انجمن مرجع کاربران (پدیا - Pedia) ![]() Count Dracula ● تاریخ عضویت: تير ۱۳۸۸ ● محل سکونت: In the Darkness ● نگارشها: 371
| پاسخ : نقدر و برسی شخصیت های اصلی انیمه ناروتو صلیب چهار طرفین مساوی یک موضوع کاملا علمی است که رابطه مستقیمی با مطالعات من دارد قبل از همه چیز باید بگویم این مطلب میتواند برای همه جالب توجه باشد (البته من در اینجا از ان فقط برای نقد در مورد کاراکترهای نارتو استفاده خواهم کرد( . صلیب چهار طرفین مساوی: در روی یک صفحه سفید یک صلیب ترسیم نمایید که که از دو مستطیل کاملا مساوی شاخته شده باشد به این ترتیب هر4 بازوی صلیب باهم مساوی خواهند بود این صلیب به ما نشان میدهد که در جهان هستی 4نوع مختلف روح موجود میباشد(فرض کنید یک علامت + دارید که در ان جهت شمال goodجهت مغرب lightجهت جنوب evilو جهت مشرق darknessمیباشد)که به ترتیب در جهت حرکت خلاف عقربه های ساعت با توجه به صلیب عبارتند از: 1-good-light که پیامبران و پاک فطزان در این ناحیه هستند 2- evil lightکه این گروه پیچیده ترین 4 گروه است 3-evil darkکه قاتلان و جنایتکاران در این گروه هستند 4-good darkکه این گروه هم در نوع خودش منحصر به فرد است حال من با توجه به این صلیب و سایر اصولی که در دفعه قبل مطرح کردم به مقایسه کاراکتر های ناروتو میپردازم (این مطلب صلیب کاملا علمی بوده و در زندگی ما به عینه حقیقت دارد) با توجه به صلیب من از کاکاشی که من به شخصه او را حتی بیشتر از خودم و همه چیز دوست دارم شروع میکنم: کاکاشی گذشته غمناکی دارد (مراجه شود به بانک اطلاعاتی کاراکتر ها)و این گذشته غمناک او در او به نوعی ریشه دوانده است و جزو ذات او شده نوع شکل صورت او به خصوص نحوه قرار گرفتن ابروها نشان از نوعی غم وتنهایی دارد که در درون کاکاشی ارمیده.همچنین رنگ ابروها و موهای کاکاشی حکایت از انرژی عظیم و تنهایی دارد که تنها است و کمتر به ان توجه میشود او در انیمه نارتو در چشم همه به عنوان یک نینجای معمولی تلقی میشود فردی که همواره تنها است تنهایی گردش میکند و رابطه چندان عاطفی و دوستا نه ای با دیگران ندارد.غم اندوه او به خصوص تنهاییش می ایند و با شارینگان و زخم صورتش به همراه نوع حرکت چشم و نحوه رنگ مو و قوس ابروهای استثنایی اش باهم قاطی میشوند و ازکاکاشی شخصیتی good dark میسازند. این افراد به واشطه تنهایی و غم درونی با تاریکی انس میگیرند و انرا در اغوش میگیرند اما از قدرت تاریکی برای مقاصد خودشان استفاده میکنند که همواره در جهت خوبی است مطلبی خواندم در مورد خطوط زیر چشمان ایتاشی که حسی فوق العاده به بیننده القا میکند که کاملا صحیح است اما نحوه حرکت چشم کاکاشی در هنگام مبارزات اعم از انبساط و انقباض چشم به همراه خم شدن ابروها و خطوطی که در هنگام خشم کاکاشی در اطراف چشم و بالای بینی پدید می اورد منحصر به فرد و القاگر حسی فوق العاده قویتری از خطوط زیرین چشمان ایتاچی هستند اگر صحنه مبارزه کاکاشی با زابوزا را در قسمت های اولیه به خاطر بیاورید موقعی که مو های سر کاکاشی خیس شد و برروی صورتش افتاداین حالت به اوج خود رسید چشمی که مظهر مطلق قدرت تاریکی است به همراه نوع مو و ارایش استثنا یی اجزائ صورت همراه با شخصیت درونی که مملو از تنهایی و غم است به همرا ه جدیت و درایت کاکاشی از او شخصیتی بینظیر ساخته است در بین بندهای ذکر شده تنها لباس کاکاشی با او متناسب نیست او میبایست البسه ای شنل دار همراه با باشلقی اسرار امیز و یکدست سیاه به تن میکرد من او را با جوانی کنت دراکولا مقاسه میکنم کاکاشی کنت دراکولای جوانی با قدرت های تاریکی است که که دلی مهربان اما تنها و بیکس دارد ضمنا اگر چیدوری و رایکی کاکاشی سیاه کامل میبود بسیار بهتر بود. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #4 | ||||||||||||||
| پاسخ : نقدر و برسی شخصیت های اصلی انیمه ناروتو با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان : بعد از کاکاشی نوبت رسید به ایتاچی که در مورد او باهم صحبت کنیم ایتاچی شاید بشود گفت نزدیکترین کاراکتر به لحاظ روحی به کاکاشی است او در دنیایی درونی زندگی میکند که خاصیت و ماهیت تنهایی حکمران ان دنیا است به لحاظ داشتن دنیایی تنهای با کاکاشی هم رده است (توجه داشته باشید که ممکن است انسان در جامعه دوستان بسیاری داشته باشد باشد اما از درون تنهایی و خلا او را در هم بفشارد به قول نویسنده محترم ایرانی صادق هدایت در زندگی زخم هایی است که مثل خوره روح را اهسته در انزوا میخورد و میتراشد)ایتاچی هم چنین شخصیتی دارد او ارام و سرد به لحاظ روحی و به لحاظ بصری شخصی بسیار جذاب است من او را به مانند شبنمی میبینم که داخل ذات پاکش خباثت از کانال تنهایی و اندوه ریشه دوانیده است به طور کلی با توجه به صلیب من ایتاچی را در زمره گروه چهارم یعنی evil-darkمیدانم اما این را نیز اضافه میکنم که خباثت درون او مطلق نبوده و قابل شستشو است چهره ایتاچی دو گانه است گاهی اوقات او مانند اروپایی ها به نظر ماید تا اسیایی اگر فیلم انجمن نجیب زادگان عجیب را دیده باشید leg او شبیه ان جنتلمن فوق العاده خوشتیپی است اسمش دورین بود از روی دورین تابلویی تقاشی شده بود که این تابلو به جای دورین پیر میشد و در عوض خود دورین به همان اندازه جذابتر به نظر میامد نحوه ارایش موهای ایتاشی و قوس های موها دقیقا مثل دورین است تابلوی ایتاشی در درون او نهفته است روح او توسط الامی مرموز در عذاب است در عوض ظاهرش منکر این تغییر و تحول درونی است نحوه استفاده از چشمان شارینگانش رابطه مستقیمی با این نوشته هایم دارد کاکاشی از تنهایی و تاریکی الهام میگیرد و بلافاصله ان را صاف و خالص به کار میبندد اما ایتاچی این تنهایی و تاریکی را با برخی الام روحی پیوند میدهد و درست از همین نقطه خباثت و پلیدی وارد دنیای ایتاشی میشود و شروع به نقاشی کردن تابلویی از نفرت در درون ایتاشی میشود اما کاکاشی این اجازه ورود را به پلیدی نمیدهد کاکاشی در عوض خودش را به درون تنهایی بیشتر و خلا بیشتر سوق میدهد اما ایتاشی اجازه میدهد که این تنهایی و خلا درونش با پلیدی پر شود خطوط زیرین چشمان ایتاشی دروازه های درونش هستند اینه هایی که منعکس کننده پارادوکس خوبی و بدی در قالب واحد میباشند با این حال نحوه انبساط و انقباض چشمان ایتاشی ضعیفتر از چشمان کاکاشی است چشم کاکاشی به گونه ای خاص زنده است و فریاد میکشد که من نماینده تاریکی و قدرتش هستم این حالت و ظیفه را درایتاشی خطوط زیرین چشم به عهده دارندنحوه لباس پوشیدن ایتاشی قابل قبول است او سعی دارد تا بدن و احساساتش را با ان ابای بلند و سیاه بپوشاند می خواهد در درونش محبوس باشد تنها چیزی که مانع از نفذ بیشتر خباثت است همین است درست مثل بسر بچه ی که نوعی عروسک محافظ را زیر لحاف خود برای مقابله با برخی چیزها با خود نگه میدارد این لباس بیانگر نوع شخصیت ایتاشی هم است او چگال گرا یعنی درونگرا است کاکاشی تاریکی را ازاد میکند و نابود میکند اما ایتاشی دشمن را به تاریکی خودش میکشد و نابود میکند کاکاشی با قدرت تاریکی بیشتر اخت است اما ایتاشی با جنبه اسرار تاریکی بیشتر اخت است. به طور کلی ایتاشی را میتوان به ذات خبیث کاکاشی هم تعبیر کرد و از مطالب فوق داریم: 1-ایتاشی evil-dark است و قابل بازگشت به روشنایی 2-ایتاشی ماینده مرموزیت بیشتر و قدرت تاریکی است اما کاکاشی نماینده قدرت بیشتر و مرموزیت تاریکی. 3-خطوط زیر چشمان ایتاشی همان کاری میکنند که حرکت چشمان کاکاشی در طول قالب چشم همرا با ارایش نوع مو و ابرو و قوس ابروها در کاکاشی انجام میدهند یعنی نفوذ به عمیقترین احساسات درونی و دست نخورده بیننده. با تشکر از همهِDark Arman vampire Lord | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 10 کاربر سپاس گذار Dark Arman Vampire Lord |
| | #5 | ||||||||||||||
| پاسخ : نقدر و برسی شخصیت های اصلی انیمه ناروتو بعد از کاکاشی و ایتاشی نوبت رسید به اوروچیمارو: اوروچیمارو در میان شخصیت های ناروتو شخصیتی منحصر به فرد است هیچ کاراکتری به لحاظ روحی و اخلاقی شبیه او نیست او از فلسفه ای خاص پیروی میکند فلسفه ای که اساس و بنیان ان بر روی قدرت است یعنی ان چیزی که به انسان انگیزه زندگی میدهد چیزی جز قدرت نیست اوروچیمارو یک قدرت گرای افراطی است و همه برای او در کلمه قدرت خلاصه میشود بدون شک او در ناحیه سوم صلیب چهار طرفین مساوی قرار مگیرد یعنی در ناحیه evil-dark. ویژگیهای بصری او به گوته ای خاص طراحی شده اند که فقط و فقط تداعی گر یک نوع خباثت پر از کینه باشند در این کینه اوروچیمارو همانند یک اهن ربایی که براده اهن را به خود جمع میکند عمل نموده و خباثت را جمع نومده ان منبع تغذیه قدرت خویش قرار میدهد چهره اوروچیمارو خاکستری متمایل به سفید است که بیشتر این نوع حالت چهره به لحاظ رنگ را ما در خون اشامان سراغ داریم چشمان اوروچیمارو همچون چشمان مار که سمبل او است دارای قرنیه ای شیار مانند میباشد و در اطراف انها شکلی بنفش رنگ موجود است که انتهای انها در دو طرف استخوان بندی بینی به انتهای نوک تیزی ختم میشوند که اینها نیز تداعی گر دندانهای نیش مار هستند ادغام این چشم ها با دهان اوروچیمارو همراه با موهای بلندی که نصف صورتش را میپوشاند جذابیت خاصی به چهره او میدهد .اوروچیمارو را میشود در سه خصیصه توصیف نمود قدرت-خباثت-ظرافت او در به کارگیری نیروهای تاریکی ای که با خباثتش در هم امیخته است از یک نوع ظرافتی استثنایی و هنر مندانه برخوردار است هر چقدر که یک هنرمند نقاش در به کار یردن قلمش بر روی تابلو مهارت و ظرافت به خرج میدهد او این هنر را در به کار بردن خباثت و نیروهایش دارد .اگر کودکی او را به یاد بیاوریم اورا فوق العاده مظلوم و تنها میابیم اما هر جه قدر بیرون او مظلوم و دوست داشتنی جلوه کند درونش برعکس است برخی ادم ها با کینه وپلیدی انسی عجیب و باور نکردنی میگیرند و عاشق نفرت میشوند هیچ چیزی به اندازه نفرت به انسان احساس قدرت داشتن نمیدهد مواقعی که اوروچیمارو در انیمه ظاهر میشود خضورش با نوعی موسیقی خاص همراه است او آرام می ایستد ولی در عوض چشمانش حرکت میکنند و قدرتش را به اطراف پخش میکنند و نفرتش را به بیرون انتقال میدهند و این نفرت همه چیزرا مسخ میکند میسوزاند و خشک میکند. چیز بسیار قابل توجهی که در مورد اوروچیمارو موجود است این است که بیننده منتظر نیست تا اوروچیمارو عکس العملی از خود نشان دهد تا قدرت او را مشاهده کند حالت صورت او همراه با انقباض و انبساط چشمان همراه با موسیقی ای که با وجود او پخش میشود کفایت میکند تا بیننده متوجه نیروی او شود این حالت به حدی است که حتی اگر اوروچیمارو یک جتسوی ضعیف را هم استفاده کند قدرت جتسوی اعمال شده در چشم بیننده بسیار زیادتر از حد معمول به نظر می اید من او را شاهزاده تاریکی لقب داده ام باید بگویم صورتش خوش تیپی خاصی دارد که زینت بخش قدرتش است اوروچیمارو پس از کاکاشی تنها شخصیتی است که صورتش القاگر حس های عمیقی در ذات بیننده است. در مطلب بعدی ام یک جمع بندی بین سه کاکراکتر کاکاشی-اوروچیمارو-ایتاشی خواهم داشت. یادداشت:موسیقی ای که همرا با ظاهر شدن اوروچیمارو پخش میشود یک حالت فوق العاده غمناکی هم دارد که تا به حال نتوانسته ام رابطه بین درون اوروچیمارو را نسبت با ان موسیقی به طور کامل بفهمم اما در این باره همچنان مشغول جستجو هستم احساس میکنم نهر خشک شده ای از محبت در درون او وجود دارد. Dark Arman Vampire Lord | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #6 | ||||||||||||||
| پاسخ : نقدر و برسی شخصیت های اصلی انیمه ناروتو در این بخش جمع بندی کوتاهی بین سه کاراکتر ی که قبلا در موردشان نوشتم میکنم: 1- تاریکی کاکاشی بیشتر از ایتاشی و تاریکی ایتاشی بیشتر از اوروچیمارو است. 2- قویترین القاگران حسی در انیمه به ترتیب کاکاشی بیشتر از ایتاشی و اوروچیمارو در این زمینه ایتاشی و اوروچیماروهر دو باهم به یک اندازه می باشند. 3-حس تنهایی کاکاشی با حس تنهایی ایتاشی برابر و حس تنهایی اوروچیمارو کمتر از انها است. 4-خباثت اوروچیمارو بیشتر از ایتاشی است و کاکاشی مانع نفوذ پلیدی در روحش میشود. 5-جنبه مرموزیت ایتاشی بیشتر از اوروچیمارو و جنبه مرموزیت اوروچیمارو بیشتر از کاکاشی است. 6- خونسردی ایتاشی بیشتر از اوروچیمارو و کاکاشی است (علت این امر همان خطوط زیر چشمان هستند نوعی سکوت غمناک توام با قدرت در صورتش خلق میکنند.) 7- نحوه اعمال قدرت هر سه کا راکتر واقعا استثنایی است ولی شارینگان کاکاشی همراه چیدوری مقداری کفه ترازو را به نفع او سنگینتر میکند(چشم شارینگان کاکاشی به طرز شگفت اوری زنده است و همچون تیغه ای است که از دل تاریکی ناگهانی به حرکت در می اید و کل چگالی تاریکی را با خودش به همراه دارد) ازهمه دوستانی که نوشته هایم را مطالعه میکنند سپاسگزارم.(به امید خدا ادامه خواهم داد.) Dark Arman Vampire Lord | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #7 | ||||||||||||||
| پاسخ : نقدر و برسی شخصیت های اصلی انیمه ناروتو بالاخره رسيديم به جيرايا او در زمره گروه اول صليب يعني good-light قرار دارد. او شخصي است که چهره اصلي اش را در پشت يک نقاب مصنوعي که جنس اين نقاب از يک سري رفتارها است مخفي ميکند اين کار دو سود دارد اول اينکه ميتواند با اين کار علي رغم داشتن هوش و ذکاوتي بالا مثل يک ادم معمولي اي که از هوش خوبي هم برخوردارنيست ميان جمع ظاهر شده و هر گونه اطلاعات که لازمه او است را بدون جلب توجه سايرين کسب نمايد ودوم خيلي راحت با اين کار بر روي شهرتش هم به عنوان يک سانين سايه مي افکند یعنی سانین بودنش را مخفی میکند يکي از اخلاقي که در ميان افراد به کمال رسيده موجود است برخورد انها با ديگران به شیوه خاص خودشان است برخي از انها با انداختن متلک نوعي رابطه دوستي با ديگران برقرار ميکند جیرایا با ناروتو مثل بچه اي که خود هم سن وسال او است برخورد ميکند به او چیزی میگوید تا نارتو از کوره در برود بعد خودش از همان کانال با او رابطه برقرارمیکند حتي موقع آموزش دادن به نارتو هم کم وبيش اين حالت را دارد و ان نیرو و دانش باورنکردنی اش را زیر این حالت مخفی میکند. جیرایا مظهر قدرت مطلق است اگر توجه داشته باشید هیکل او نیز بسیار درشت و قدرتی است من اورا به نوعی با مخلوق دکتر فرانک اشتاین مقایسه میکنم که بوریس کارلف ایفاگر نقش ان مخلوق بود .مشخصه مخلوق دکتر فرانک اشتاین نیز داشتن هیکل درشت همراه با قدرتی کم نظیر و استثنایی بود با رفتاری کودکانه و سرسری منتها جیرایا بسیار باهوش و خوشتیپ هست در واقع در ظاهر او میخواهد که اینگونه باشد او مثل صندوق کهنه ای است که در درونش زیباترین جواهرات را دارد هر وقت اراده کند به طور کلی عوض میشود و سیمای واقعی اش را اشکار میکند مواقعی که جدی است به همراه نارتو قویترین القاگر حسی در گروه خودشان است خطوط قرمز زیر چشمان همرا ه با چشمانی که در انها درایت و صداقت و قدرت در انها موج میزند از او به عنوان یک ناجی شکست ناپذیر می سازد به قول دوستمان NARUTO 341نوعی عرفان پاک و زلال در صورتش وجود دارد . او مظهر دریا را برای من دارد برای دوستانش پر یرکت و ارام و مهربان است و برای دشمنان فوق العاده طوفانی و مهلک یا همچون کوهی که در مواقع بحرانی غاری امن در دلش برای دوستان نهفته دارد و همچون اتفشانی است که قهر و غضب خودش را روانه پلیدی میکند . فرض کنید جیرایا هد بند خودش را باز کند و ارایش موهایش را از سیخ سیخ بودن به حالت صاف تغییر دهد او در کنار چشمه ای صاف و زلال نشسته و موهای سرش روی صورتش ریخته است نسیمی خنک و ارام می اید از میان موهای سفید و صافش میگذرد و همزمان موهای روی صورتش را همچون دستی نامرئی تکانی مختصر میدهد او در این حالت همچون پرنسی از نور و روشنایی است از یک زاویه دیگر شبیه زال خودمان در شاهنامه میباشد پس در واقع او دو ظاهر دارد ظاهری که اغلب اوقات از ان برای استتار ظاهر و باطن اصلیش استفاده میکند و دیگری که اینه درونش میباشد و منعکس کننده حکمت توام با مهربانی و قدرتی استثایی است که از قلب پاکش همچون نوری درخشان مثل ابی روشن جاری میشود و سراسر وجودش را فرا میگیرد او مثل گاندولف سفید ارباب حلقه ها است که در قالب گاندولف خاکستری استتار نموده او دربیننده حسی مقدس و ناشناخته القا میکند که نشان از ان دارد که دلی پاک قویترین نیروها را میتواند در خود جای دهد. رفتارهای جانبی جیرایا شاید در فرهنگ ما یک مقداری ناپسند بیاید اما چون این انیمه با فرهنگی متفاوت از فرهنگ ما ساخته شده است نباید ان رفتارها را در گروه EVILدسته بندی کرد این رفتارهای او نمک انیمه نیز هستند اصل دل است و جیرایا دلی بسیار صاف و زلال دارد و چنین دلی هرگز اجازه ورود خباثت را به درونش نخواهد داد حتی اگر به قیمت ایستادنش باشد. یادداشت:درمورد هد بند جیرایا و نوع جتسوهای او در بخش بانک اطلاعاتی توضیحات کافی موجود است. با ارزوی سربلندی برای همه دوستان. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #8 | ||||||||||||||
| پاسخ : نقدر و برسی شخصیت های اصلی انیمه ناروتو ساسوکه: این کاراکتر از نوع شخصیت هایی است که اصطلاحا به انها هیبریدی(متشکل از چند چیز ناجوروغیر هم جنس) اطلاق میشوند از زمانی که او در انیمه ظاهر میشود سعی شده که به نوعی او را استثنایی جلوه بدهند اما یک جورایی او با انیمه نامتناسب است درست برعکس برادرش او به لحاظ قیافه دقیقا شبیه برادرش است اما بدون خطوط زیرین چشم وهمین موضوع باعث شده که در قیافه او حس القاگرایی در حد خیلی اندکی باشد این کاراکتر در واقع ضعیفی است که به زور سعی شده او در قالب قدرمندان جای بگیرد. به لحاظ روحی او تنها یک محرک دارد و ان کینه وانتقام است تنها چیزی که موجب میشود او به حرکتش در مسیر قدرت موفق باشد همین کینه و نفرتش از برادرش است او از تحقیر کردن ضعیفتر از خودش لذت میبرد و از قویتراز خودش به نوعی میترسد و حسودی میکند تا اینکه دست نامریی که همانا خود طراح است در انیمه مداخله میکند و به نوعی جریان را عوض میکند و او راشجاع و بی باک نشان میدهد و این عمل را به استادی تمام هم انجام میدهد نه استیل خاص و نه نیروی خاص تاثیرگذاری در او وجود دارد اما سرانجام همین کینه او راهی به سوی اومیگشاید و ان راه چیزی جزاوروچیمارو نیست او به اوروچیمارو تنها به عنوان یک منبع قدرت مینگرد که وقتی این منبع دیگر به دردش نخورد ان را رها خواهد کرد دقیقا همان کاری که با کاکاشی کرد گرچه نشان داده شد که او نسبت به کاکاشی احترام میگذارد ولی این احترام مطمئنا فقط به خاطر قدرتی بود که در وجود کاکاشی بوده واست نه به خاطر خود کاکاشی در طول انیمه تنها لباسی که برازنده او بود همان لباس سیاهی بود که در مبارزه با گارا پوشیده بود لباس قبلی او به نوعی او راشبیه یک بچه لوس میکرد و لباسی که پس از ملحق شدنش به اوروچیمارو میپوشد به نوعی زار میزند که متناسب او نیست من تنها یک بار چهره او را در این لباس دیده ام در چهره اش سعی شده تغییراتی بوجود بیاورند که موفق شده اند. به چشمانش حالت شیشه داده اند که به چهره اش نوعی حالت گور داده است چهره اوبه واسطه ان چشمان شیشه ای اش گورستان احساسات است و قلبش مملو از حسادت نسبت به سایر منابع قدرت و کینه ای که کنترل او را به دست گرفته است. در به کار گیری نیروهایی که اکنده به خباثت هستند موضوع بسیار بسیار مهمی مطرح است و ان اقتدار به کار گیرنده نیرواست ذره ای از اقتدار اوروچیمارو و کاکاشی در وجود او نیست حتی اقتدار و القاگری کابوتو از او بیشتر است به عبارت ساده تر او بواسطه کینه خودش که منبع انرژی او است کنترل میشود و ان پرستیژ لازمه را جهت کنترل کینه و نیروهایش ندارد اوسعی میکند احساساتش را از بین ببرد و در این کار موفق است اما خودش هم در دست کینه اش اسیر میشود و نیمتواند بر ان حکمرانی داشته باشد علاوه بر اینها او بسیارمغروراست نسبت به چه معلوم نیست اصلا برخی مغرور متولد می شوند و او یکی از این افراد است به هیچ کس اهمیتی قایل نیست خودش را مرکز توجهات همه قرارمیدهد و به ان همه انسان هم بی اعتنایی میکند ما شخصیت های منفی و مثبت بسیاری داریم اما تعداد کمی از انها به مفهوم واقعی استثنا و جذاب هستند به زور نمی شودیکی را در میان این گروها جا داد در انیمه با ترفند هایی سعی در این موضوع شده. ساسوکه با استفاده از کینه اش راهی به سوی تاریکی و روشنایی باز میکند و میان این دو نیروی عظیم و خالص در حالتی از سرگردانی هم به سرمیبرد او مثل یک انسان معمولی میترسد و مثل یک انسان معمولی قدرت میگیرد و خلاصه اینکه هیچ چیز special منحصر به فردی در او نیست نحوه استفاده شارینگان توسط کاکاشی و ایناچی را با نحوه استفاده ساسوکه از شارینگان مقایسه کنید وقتی کاکاشی از ان استفاده میکند انگار تاریکی با تمام قدرتش می اید و با او یکی میشود احساسی عجیب و فوق العاده به انسان دست میدهد مخصوصا وقتی کاکاشی از ان در مقابل دیدرا استفاده کرد او دستهایش را جلوی چشمش اورد با حالتی خاص انها را نگه داشت انگار که سعی در احضار نیرویی عظیم و باورنکردنی ای است و صحنه های بعدی واقعا استثنایی بودند مانیکیگو شارینگان کاکاشی را من تاج تاریکی میدانم همین حالت به نوعی در ایتاچی هم هست اما در ساسوکه چطور؟(حتی اگر ساسوکه مانیکیگو شارینگان داشته باشد ایا او خواهد توانست همان حسی را که کاکاشی و ایتاچی موقع استفاده شارینگان به بیننده منقل میکنند منتقل کند؟( من در این نقد قصدم این نیست که نسبت به این شخصیت توهین بکنم اما واقعا او با اوروچیمارو-کاکاشی-ایتاچی-جیرایا-گاراو...فاصله دارد. یادداشت1 :90 درصد مطالب فوق را بر اساس 220قسمت اولیه نوشتم شاید در قسمت های بعدی به معنای واقعی کلمه برروی شخصیتش کارشده باشداگر قسمت من بشود و بتوانم به سایر قسمت های انیمه دسترسی بیابم مطالبم را تکمیل خواهم کرد در حال حاضر محددودم به همان 220 قسمت. یادداشت 2:من او را جرو گروه evil-lightصلیب میدانم این گروه پیچیده ترین درمیان چهار گروه دیگر است این افراد قدرت جابه جایی به evil-dark و good-lightرا نیز دارند. Dark Arman Vampire Lord | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #9 | ||||||||||||||
| پاسخ : نقدر و برسی شخصیت های اصلی انیمه ناروتو ناروتو(قسمت 1) این پسر که در واقع شخصیت اول انیمه است یک متحرک واقعی میان چهار گروه صلیب است او به جهت اینکه کیوبی در درونش است جای ثابت خاصی به ان صورت ندارد اما بدون کیوبی او یکی از پر قدرترین کاراکترهای گروه اول یعنی Good-Light است به همین دلیل وقنی تداخلی بین ذات اصلی او و ذات کیوبی بوجود میاید خاصیت جابه جایی پدید می آید که به همه حالات اشاره خواهم نمود . ناروتو کاراکتری است که با همه است اما درعین حال با هیچ کس نیست. به این معنی که به عنوان مثال شما از یک نسبت به جمعی برتری دارید اما یک مشکل که خاص خود شما است دائم همراهتان است میان جمع ابراز وجود میکنید اما همین که می خواهید به نتیجه برسید این مشکل خودش را در درون شما آشکارمیکند و کلا هر گونه احساس مثبت را خشک میکند تنهایی نارتو اینگونه است او با همه دوست است با همه بازی میکند اما درونش ندایی فریاد میزند که تو تنهایی به یک باره سست وغمگین می شود. او در پارک با بقیه بازی میکند و سعی میکند این حالت را سرکوب کند اما درست وقتی احساس میکند که موفق شده این مشکل خاص با قدرت هرچه تمام ظاهر میشود حتی عوامل بیرونی هم در بروز این مشکل دخیل هستند به عنوان مثال درست موقعی که برای لحظاتی تنهاییش رافراموش میکند و احساس میکند که همراه بقیه هست والدین سایر بچه ها سر میرسند و با محبت تمام جلوی ناروتی تنها فرزندانشان رابغل می کنند در این لحظه تنهایی(مشکل ناروتو)همچون سوهانی روح اورا می ساید و او را بیشتر از پیش غمگین و نا امید میکند همه ما یک نوع ناراحتی خاصی که فقط مخصوص ما است درونمان داریم. درون ناروتو به لحاظ روحی بسیار صاف است من روح ناروتو را به نوعی چشمه محبت و صداقت می دانم . این صداقت و صافی نارتو به حد بسیار عالی ای در صورت ناروتو نشان داده شده است وقتی برای مدتی به چهره ناروتو خیره می شوید خطوط صورت به همراه ان چشمان درشت و ابی تصویری از یک بچه دوست داشتنی را در ذهن بیننده القا میکند اما در ادامه نحو تغییرات صورت او به خصوص هنگامی که نارتو غصه دار است علاقه شدیدی در بیننده نسبت به او ایجاد میکند این حس تا جایی پیش میرود که بیننده احساس میکند که ناروتو فرزند ش است و در این لحظه حس دوست داشتن ناروتو بسیار در بیننده بالا است اما هنوز پله بالاتری هم در راه است موقعی که نارتو این صداقتش با ناراحتی درونش در هم امیخته میشود و چهره اش در اثر تغییرات صورت (مثلا ان حالت خنده در صورت ناروتو از بین میرود و جایش زا به غمی سنگین و طاقت فرسا میدهد) حا لت روانی خاصی میگیرد در این موقع چشمانش تداعی گر دریایی از غم هستند که روح صافی در میانش سرگردان است اشک هایش جاری میشوند انگار ان چشمه صاف در دل دریای غم شروع به ترواش کردن میکند و در این لحظه چهره اش حالت معصومانه ای عجیب به خود میگیرد این حالت غیر قابل توصیف است به این علت که این حالت ناروتوبه دروازه های بسته ما که دور چشمه های دلهایمان کار گذاشته ایم حمله میکند (دروازهایی که مواد سازنده انها غرور-خودخواهی –حسادت –منیت و سایر حسهایی که ما را احاطه کرده اند و کنترل ما را در دست دارند) و انها را در هم میشکند در همین لحظه حسی فوقالعاده در بیننده به وجود می اید که نظیرش را تجربه نکرده است نارتو استاد بیداری پاکترین احساسات انسانی از عمیقترین هستی وجود انسانی است احساساتی که برای خودمان هم ناشناخته اند این احساسات با ناروتو در هم می امیزند او فرشته ای است که از پاکترین احساسات آدمیزاد ساخته شده است احساساتی مثل ایثار و فداکاری محبت و دوستی تنها بخش ناچیزی از ان حالت پاک و مقدس هستند. اما طراح برخی اشکالات هم در وجود نارتو گذاشته است به عنوان مثال ناروتو نسبت به دیگران شدیدا بی اعتماد است و فکر میکند هیچ کس دیگری نمی تواند مثل اخودش دیگران را دوست بدارد من به شخصه از بیتوجهی او نسبت به کاکاشی ناراحت میشوم انگار او هر کس را بیشتر از کاکاشی دوست دارد همین موضوع مرا ناراحت میکند. هرچه فکرمیکنم نمیتوانم این علاقه افراطی ناروتو نسبت به ساسوکه را درک کنم. با اینحال او همچون گل سرخی هست که از دل صحرا میروید و ان را مبدل به گلستان میکند چشمان او همچون اینه ای سحرامیز عمیقترین احساسات پاکمان را به خودمان نشان میدهند و همه مان برای لحظاتی کوتاه هم که شده این گوهره پاک درونمان راحس میکنیم. با آرزوی محکمتر شدن پیوندهای دوستی میان همه دلهایی که در این جهان می تپد. Dark Arman Vampire Lord | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #10 | ||||||||||||||
| پاسخ : نقدر و برسی شخصیت های اصلی انیمه ناروتو ناروتو(قسمت 2) شخصيت ناروتو در قسمت دوم دچار برخي تغيير و تحول شده است به عنوان مثال مقداري از ان مظلوميت خاصش كاسته شده است در قسمت اول سري شيپيدون مقداري خود خواه و خود سر شده و درست به همين علت است كه كيوبي را بيشتر از گذشته و با اين شدت فرا مي خواند خود كيوبي در ان قسمتي كه ناروتو و ساسوكه باهم برخورد ميكنند به ناروتو ميگويد: تا به حال مگر تو نبودي كه دائما قدرت مرا مي خواستي؟ يك حالتي سعي شده در ناروتو در سري دوم ايجاد شود و ان اينكه افرادي در زندگي هستند كه اول عاشق قدرت خودشان هستند و سپس عاشق دوستان و ساير اشنايان خوب اين حالت در ناروتو كاملا مشخص است من بايد هوكاگه شوم و همه بايد پايين تر از من قرار گيرند سپس من شروع به دوست داشتن بقيه كنم در حالي كه عكس اين قضيه بايد صادق باشد جمله فوق كيوبي اين حالت را ميرساند كه ناروتو فكر ميكند چون نيروي كيوبي را دارد ميتواند خود سرانه تصميم بگيرد و هر كاري كه دوست دارد انجام بدهد من يك دفعه نديدم كه در سي قسمت اوليه درست وحسابي به گفته هاي كاكاشي گوش بدهد همين ناروتو به خاطر كسب قدرت در مرحله اموزش چه حرف شنوياي از كاكاشي موفع نصف كردن برگها داشت. چيزي كه در اين انيمه قابل قبول حداقل براي من نيست مسئله خورد كردن احساسات ديگران است ناروتو حاضر است به خاطر ساكورا و ساسوكه احساسات ساير دوستانش را بشكند موقعي كه در دالان هاي زير زميني اوروچيمارو به دنبال ساسوكه بود از خستگي رو ي زمين مي افتد هنگامي كه سايي ميخواهد كمكش كند و به او ميگويد كه بايد كمي استراحت كند به او جمله Shut up را ميگويد به هر حال اين مسئله اي است كه من از ان تحت عنوان جريحه دار كردن احساسات يك نفر به خاطر ديگري ياد ميكنم ما دوستي را بيشتر از ساير دوستانمان دوست داريم اما اين دليل نمي شود كه به او به احساسات ساير دوستانمان بي احترامي كنيم. در ست از همين موضع خودخواهي است كه كيوبي وارد عمل مي شود و شخصيت good -lightناروتو را با شخصيت evil-dark خودش عوض ميكند يعني اين خودخواهي ناروتو درست مثل كانال فاضلابي است كه مواد ناپاك را به درون سدي كه اب پاكي دارد هدايت ميكند . بعد از زخمي شدن ساكورا توشط كيوبي تنزو(ياماتو) با ناروتو صحبت كرد و او مقداري نسبت قضيه اگاهتر شد فراموش نكنيم كه عشق بدون عقل ديوانگي مي اورد (مظهر اين ديوانگي و اشوب كيوبي است) و عقل بدون عشق به بن بستي مخوف ميرسد.عشق و محبت و عقل لازم م ملزوم هم هستند. جمع بندي: 1-ناروتو مي خواهد به لحاظ قدرت اولين نفر باشد بعد عاشق دوستانش 2-او حاضر است به خاطر برخي دوستانش احساسات ساير دوستانش را ناديده بگيرد 3-اين قدرت طلبي بيش از حد او نسبت به سري اول در مسير نادرستري پيش ميرود 4-نكته مثبت اينكه ياماتو او را مقداري اگاه نمود. 5-ناروتو در اين قسمت حسود هم شده; اينكه در حالي كه گارا در حال مبارزه با ديدرا بود او به ;كازكاگه شدن گارا به شدت حسودي كرد اين مورد فورا توسط طراح اصلاح شد(مكلمات او و استاد اولش را در همان قسمت هاي اوليه درباره گارا را به خاطر بياوريد.) قتل يك نفر =ناديده گرفتن احساسات با آرزوي سلامتي براي همه دوستان Dark Arman Vampire Lord | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 9 کاربر سپاس گذار Dark Arman Vampire Lord |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
| |
| انجمن کهکشان انیمه انیمیشن مانگا کمیک از vBulletin استفاده می کند تمامی حقوق سیستم این انجمن متعلق به شرکت Jelsoft Enterprises Ltd می باشد. |