| |
| |||||||
:![]() |
| | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
| | #1 | ||||||||||||||
![]() ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● نگارشها: 54
| چه مانگاهایی را خوانده اید و در حال خواندن چه مانگایی هستید؟ مانگاهایی را که خوندید و جالب بود معرفی کنید. بگید در حال حاضر کدام مانگا را میخونید و قصد دارید چه مانگاهایی رو بعد از ایتمام این سری بخونید. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 6 کاربر سپاس گذار ALTAIR |
| | #2 | ||||||||||||||
| پاسخ : چه مانگاهایی را خوانده اید و در حال خواندن چه مانگایی هستید؟ من شخصا در حال خواندن Eternal Sabbath هستم. چیزی حالیم نمیشه ولی از هیچی بهتره * * | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار ALTAIR |
| | #3 | ||||||||||||||
| مدیر بازنشسته ![]() ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: In Silence ● نگارشها: 908
| پاسخ : چه مانگاهایی را خوانده اید و در حال خواندن چه مانگایی هستید؟ بعد از دیدن انیمه ی کنیچی خیلی مشتاق بودم ببینم در ادامه چه اتفاق میافته ... برای همین فعلا در حال خوندن مانگای kenichi هستم . البته مانگای ناراتو رو هم در کنارش می خونم. __________________ ِDead Like Me | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 6 کاربر سپاس گذار ziex |
| | #4 |
![]() ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● نگارشها: 26 | من الان دارم air رو میخونم lovesick رو هم دیروز خوندم به پیشنهاد دوستم ولی صحنه داره |
| | |
| 6 کاربر سپاس گذار Sara |
| | #5 |
![]() ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● نگارشها: 26 | خوب اینجا بهترین مانگا یا مانگاهایی رو که تا حالا خوندید بگید که ما نریم الکی یه مانگا رو بخونیم بعد ببینیم که خیلی مسخره ست من که مانگا کم خوندم جدیدا علاقه مند شدم ولی تا حالا بهترینش shaman king بوده که خیلی با انیمش فرق داره |
| | |
| 7 کاربر سپاس گذار Sara |
| | #6 | ||||||||||||||
| مدیر معلق ![]() dark prince ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: شهر سوخته ● نگارشها: 1,974
| پاسخ : چه مانگاهایی را خوانده اید و در حال خواندن چه مانگایی هستید؟ مانگا چي هست ؟ __________________ عجب حاله خوشیه وقتی که مستی میگن بی خیالشی کی بودی کی هستی چه حال خوشیه مستی نه غم داری مستی ![]() | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 4 کاربر سپاس گذار black cat |
| | #7 | |||||||||||||||
| پاسخ : چه مانگاهایی را خوانده اید و در حال خواندن چه مانگایی هستید؟ نقل قول:
پدرخونده هم از دختره بدتر. | |||||||||||||||
| | | |||||||||||||||
| 5 کاربر سپاس گذار ALTAIR |
| | #8 | ||||||||||||||
| مدیر معلق ![]() dark prince ● تاریخ عضویت: خرداد ۱۳۸۸ ● محل سکونت: شهر سوخته ● نگارشها: 1,974
| پاسخ : چه مانگاهایی را خوانده اید و در حال خواندن چه مانگایی هستید؟ منگا چيه بگيد ما هم بخونيم | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| | #9 | ||||||||||||||
| پاسخ : چه مانگاهایی را خوانده اید و در حال خواندن چه مانگایی هستید؟ مانگا همون کمیک هست ولی از نوع ژاپنی. ژاپنی ها کتابچه های مصوری با داستان های مختلف میکشن و بعضی در یک جلد (تک نسخه ای) و بعضی هم دنباله دار مثل ناروتو و .... منتشر میکنن. که به زبون خودشون میگن مانگا.که البته در ایران چون ما دسترسی نداریم که کتابچه ها رو بخریم اونا رو دانلود میکنیم از سایت هایی مثل [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] که دانلود صفحه به صفحه ست و یا [فقط اعضای سایت قادر به دیدن لینک ها و یا دانلود کردن فایلها میباشند، لطفا ثبت نام نمایید سپس از همه امکانات سایت استفاده نمایید. ] که چپتر به چپتر برای دانلود گذاشته. | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
| 7 کاربر سپاس گذار ALTAIR |
| | #10 | ||||||||||||||
| پاسخ : چه مانگاهایی را خوانده اید و در حال خواندن چه مانگایی هستید؟ ممنون از توضيحات | ||||||||||||||
| | | ||||||||||||||
![]() |