با سلام دوستان عزیز با ست وکردن و کارهایی که ما انجام دادیم بهترین گزینه برای راحت اومدن به سایت کهکشان اینه که حداقل مرورگر خودتونو به فایرفاکس تغییر بدین و ترجیحا از این ورژنی که در پایین لینکشو گذاشتم استفاده کنین تا راحت تر بتونین بیاین به این کهکشان زیبا [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید]
Moein Khademi کسانی هستند که تشکر کردند
من یه عمره از فایرفاکس استفاده میکنم...(الآن هم آخرین نسخشه) هییییییییچ تغییری نکرده،بدتر هم شده...
پاتوق جنوبی ها و شیرازی های فروم زیرنویس انیمه دوازده قلمرو Twelve Kingdoms کامل ترین پایگاه اطلاعاتی بلیچ در ایران - Full Bleach Database Those Who Run Away Will Fall,Those Who Stand Gain A Chance
ولی من مشکلی ندارم البته خوب و بد میشه جاهای دیگهم شکلی ندارم
کهکشان، فایرفاکس پیوندتان مبارک :دی
من از اپرا استفاده میکنم فایر فاکس اذیت میکنه...
مدتی نیستم....
ممنونم...دارم میگیرم امیدوارم که کار کنه
من کسی نیستم جزء: Captain Tsubasa3000
دوستان عزیز این یه پیشنهاد هستش نه یه اجبار من بنا به تغییرات و همچنین سازگاری برنامه نویسی توسیه کردم از فایر فاکس استفاده کنین
ممنون عالیه..برای من کار میکنه
من با Opera میام سرعت تقریبا خوبه.
Here & Now مانگای فارسی ناروتو
با سلام... مسئول فنی عزیز،اگه میخواید کاری کنید،یه کار اساسی کنید...از اون موقع که سرعت فروم زیر خط فقر بود،هنوز هم همینطوره... یه تکونی به خودتون بدید بابا!!! من از ساعت 3 روی لینک فروم کلیک کردم،الان 3:16 دقیقه است تا تونستم بیام این پست رو بدم!!! واقعاً سرعت افتضاحه... هرچی بیشتر این حرف رو پشت گوش بندازید،ما هم انرژیمون کمتر میشه...کمتر هم اینجا میبینیدمون...
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن