THE LAW OF UEKI یوئکی، دانش آموز دبیرستانی از طریق یکی از معلم هاش صاحب نیرویی میشه. اون یکی از کساییه که برگزیده شده تا با نشان دادن نهایت توانایی و شکست هم سالانش، راهی برای پیروزی معلمش و رسیدن به سِمت "Celestial King" باز کنه. ولی اون تنها کسی نیست که نیروی ماوراء الطبیعه داره... کارگردان: watanabe,hiroshi سال انتشار:2005 سبک:Action, Adventure, Comedy 51 قسمت. برای دانلود زیرنویس به پست دوم این تاپیک مراجعه شود [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید]
ویرایش توسط Kami : 10 Dec 2011 در ساعت 03:10 am
alin30, Sogand کسانی هستند که تشکر کردند alin30 این پست را پسندیده اند.
ترجمه از NiLL THE LAW OF UEKI ===========
ویرایش توسط NiLL : 25 Dec 2011 در ساعت 09:11 pm
ممنون جیگری دست گلت درد نکنه
alin30, NiLL کسانی هستند که تشکر کردند alin30 این پست را پسندیده اند. وفادارى؟ ... خدا بيامرزدش ...صداقت؟ .... يادشگرامى...غيرت؟..... به احترامش يك لحظه سكوت... معرفت؟ ..... يابنده پاداش ميگيرد ......عشق؟ ..... از دم قسط... . واقــعـا به کـــجــاچــــنــيــــن شـــــتـــابـــــا ن؟؟؟
alin30, NiLL کسانی هستند که تشکر کردند alin30 این پست را پسندیده اند.
وااااااااااای گلی دست طلا اجازه میدم از چاکرای من هم استفاده کنی
alin30, Sogand, NiLL کسانی هستند که تشکر کردند alin30 این پست را پسندیده اند. بسی رنج بردم در این سالسیر، کهکشان زنده کردم در این پارسی بهترین مدیران تاریخ زنان هستند با تشکر اسطوره کهکشان
alin30, Sogand, NiLL کسانی هستند که تشکر کردند alin30 این پست را پسندیده اند.
به،خسته نباشی ...قرص روان گردانی چیزی خوردی؟
alin30, Sogand, NiLL کسانی هستند که تشکر کردند alin30 این پست را پسندیده اند. پاتوق جنوبی ها و شیرازی های فروم زیرنویس انیمه دوازده قلمرو Twelve Kingdoms کامل ترین پایگاه اطلاعاتی بلیچ در ایران - Full Bleach Database Those Who Run Away Will Fall,Those Who Stand Gain A Chance
قسمت دوم اضافه شد توسط دوست خوبمون NiLL
Sogand, NiLL کسانی هستند که تشکر کردند پاتوق جنوبی ها و شیرازی های فروم زیرنویس انیمه دوازده قلمرو Twelve Kingdoms کامل ترین پایگاه اطلاعاتی بلیچ در ایران - Full Bleach Database Those Who Run Away Will Fall,Those Who Stand Gain A Chance
Sogand, NiLL کسانی هستند که تشکر کردند
باستا... خودم داشتم میگفتم برید خودتون چک کنین. من نمیگم. :d
Sogand کسانی هستند که تشکر کردند
بعد از ساااااااااالها قسمت سوم اضافه شد
خسته نباشی.
Sogand, NiLL کسانی هستند که تشکر کردند جهت همکاری تهیه یک مانگا دوستانی که توانائی ترجمه کردن رو دارن خوشحال میشم کنار من شمشیر بزنن. تکنیک های حمله بلیچ آشنای با شخصیت های بلیچ مانگای فارسی خانه بدوش مانگای تمام رنگی شهر تاریکی مانگای فارسی خدا خورها
خسته نباشی عزیز. دستت درد نکنه
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن