برای دانلود مانگا هم مثل انیمه خیلی از سایت هایی که دانلود انیمه دارند دانلود مانگا هم دارند پس به نوعی بعضی ها مشترکند سرعت من خیلی بده نمیتونم توی اون سایت ها بگردم فعلا چندتا معرفی میکنم کلا تعدادش نسبت به نیمه کمتره به این نکته توجه کنید که بعضی از این سایت ها برای خواندن آنلاین هستند و برای دانلود بعضی باید در آن سایت عضو شوید لینک ها : [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید]
ویرایش توسط mike-elf : 17 Aug 2009 در ساعت 01:15 am
zarraki کسانی هستند که تشکر کردند دیگه توی این فروم هیچ پستی نمیزنم و فقط به خاطر بچه هایی که تو پروفایلم باهام حرف میزنن سر خواهم زد
zarraki کسانی هستند که تشکر کردند
مرشی
very nice
ممنون عزیز لطف کردی
متشکرم
zarraki کسانی هستند که تشکر کردند Waiting For You Sora
این سایت هم خیلی با حالها راحت میشه هر چیزی ازش دانلود کرد ازمانگا ی قدیمی داره تا مانگا ی جدید بلیچ واینو ..... اینا را هم داره [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید]
zarraki کسانی هستند که تشکر کردند هر کسی با من در بیفته پس میفته!
one manga خیلی خوبه
دستت درد نکنه ولی من اقلبا می رم تو سایت [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] و اسم مانگای مورد نظر رو سرچ می کنم و سابرش رو پیدا می کنم و مستقیم از خود لبنک فروم با سایتش واردش می شم و از خودش می گیرم ولی اگه کسی تازه وارد باشه بهترین راه همین راههای شماس یعنی من خودم مانگاترید و کرزیمانگا و مانگا هلپرز رو معرفی می کنم که فک کنم شما زحمتش رو کشیدید
یه سایتی هم من میشناسم مانگا فارسی داره لینک: [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید]
جدیداً این سایت ها خیلی بازارشون خوب شده: [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید]
ویرایش توسط Kami : 16 Feb 2012 در ساعت 12:48 am
kakashi_lover, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند پاتوق جنوبی ها و شیرازی های فروم زیرنویس انیمه دوازده قلمرو Twelve Kingdoms کامل ترین پایگاه اطلاعاتی بلیچ در ایران - Full Bleach Database Those Who Run Away Will Fall,Those Who Stand Gain A Chance
kakashi_lover, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن