انیم سنترال تقدیم میکند وان شات پارسی kamisama permanent [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] کاری از گروه ترجمه کهکشان انیمه ترجمه : ALiiireza ادیتور: alin30 [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید]
ویرایش توسط ALiiiReza : 23 Feb 2012 در ساعت 04:54 am
kamyabsoft, Gintoki, Kami, zarraki, Sogand, Minga, ALiiiReza کسانی هستند که تشکر کردند kamyabsoft, Gintoki, Kami, zarraki, ALiiiReza این پست را پسندیده اند.
دوستان این وان شات رو از دست ندن! کاری از نویسندگان مانگای DeadMan Wonderland ـــه! همینجا هم از علی جان تشکر میکنم بابت ادیت این کار!
alin30, kamyabsoft, zarraki, Sogand کسانی هستند که تشکر کردند alin30, kamyabsoft, Kami, zarraki این پست را پسندیده اند. No matter what, I got your back I'll take a bullet for you if it comes to that I swear to God that in the bitter end We're gonna be the last ones standing We'll never fall, we'll never fade I'll promise you forever and my soul today No matter what until the bitter end We're gonna be the last ones standing
alin30, kamyabsoft, zarraki, Sogand کسانی هستند که تشکر کردند alin30, kamyabsoft, Kami, zarraki این پست را پسندیده اند.
واییییییی ممنون علیرضا جونم دستت درد نکنه علی جون خسته نباشید
alin30, kamyabsoft, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند alin30, kamyabsoft, Kami, zarraki این پست را پسندیده اند. وفادارى؟ ... خدا بيامرزدش ...صداقت؟ .... يادشگرامى...غيرت؟..... به احترامش يك لحظه سكوت... معرفت؟ ..... يابنده پاداش ميگيرد ......عشق؟ ..... از دم قسط... . واقــعـا به کـــجــاچــــنــيــــن شـــــتـــابـــــا ن؟؟؟
alin30, kamyabsoft, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند alin30, kamyabsoft, Kami, zarraki این پست را پسندیده اند.
ممنون.دان میکنیم.خسته نباشید هم گین سان و هم ریش سفید.
alin30, kamyabsoft, Sogand کسانی هستند که تشکر کردند alin30, kamyabsoft, Kami این پست را پسندیده اند. جهت همکاری تهیه یک مانگا دوستانی که توانائی ترجمه کردن رو دارن خوشحال میشم کنار من شمشیر بزنن. تکنیک های حمله بلیچ آشنای با شخصیت های بلیچ مانگای فارسی خانه بدوش مانگای تمام رنگی شهر تاریکی مانگای فارسی خدا خورها
alin30, kamyabsoft, Sogand کسانی هستند که تشکر کردند alin30, kamyabsoft, Kami این پست را پسندیده اند.
منم دانلود کردم ممنون
هر دوتون خسته نباشید...
Sogand, alin30, kamyabsoft, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند zarraki, alin30, kamyabsoft این پست را پسندیده اند. پاتوق جنوبی ها و شیرازی های فروم زیرنویس انیمه دوازده قلمرو Twelve Kingdoms کامل ترین پایگاه اطلاعاتی بلیچ در ایران - Full Bleach Database Those Who Run Away Will Fall,Those Who Stand Gain A Chance
Sogand, alin30, kamyabsoft, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند zarraki, alin30, kamyabsoft این پست را پسندیده اند.
خسته نباشین
Sogand, alin30, kamyabsoft, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند Kami, zarraki, alin30, kamyabsoft این پست را پسندیده اند. روش اساسی برای افزایش تضمینی سرعت اینترنت در ایران: کابل مودمو خم کنید، اینترنت پشت سیم جمع میشه ... بعد یهو ولش کنین! اینترنت با فشار میاد تو مودمتون و حالشو می برین! [ مزایا و شرایط عضویت در تیم ترجمه انیم سنترال A.C.T ] don't stop can't stop وقتی پیـــر شدیم هم میریم برای بچه هامون تــعریف میکنیم ٰ، یه مــرد نفت رو مـلـی کرد ، یـه نامردِ عوضـــی اینتـرنـت رو .....
Sogand, alin30, kamyabsoft, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند Kami, zarraki, alin30, kamyabsoft این پست را پسندیده اند.
دست علی و علیرضا درد نکنه
Sogand, zarraki, alin30 کسانی هستند که تشکر کردند Kami, zarraki, alin30 این پست را پسندیده اند. Kami کسانی که این پست را نپسندیده اند
کار زیادی نبود دوستان خجالت ندین یه مانگا بود دیگه ما که اینا برامون باس ساده باشه که سنترال بره به امید خدا جلو شما هم بیاین تو کار من کنارتون هستم با دوستان خوبمون
Sogand, Gintoki, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند Kami, zarraki این پست را پسندیده اند.
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن