سلام دوستان اینجا قراره در مورد کانتر به بحثیم و همچنین اگه دوستان بخوان آموزش آنلاین هم بهتون یاد میدیم. به امید دیدار.
روش اساسی برای افزایش تضمینی سرعت اینترنت در ایران: کابل مودمو خم کنید، اینترنت پشت سیم جمع میشه ... بعد یهو ولش کنین! اینترنت با فشار میاد تو مودمتون و حالشو می برین! [ مزایا و شرایط عضویت در تیم ترجمه انیم سنترال A.C.T ] don't stop can't stop وقتی پیـــر شدیم هم میریم برای بچه هامون تــعریف میکنیم ٰ، یه مــرد نفت رو مـلـی کرد ، یـه نامردِ عوضـــی اینتـرنـت رو .....
کانتر را عشق است ! مخصوصا فارسیش :دی
سلام فکرت باحاله بازیشم باحاله اما all starباحال تره اگه پایه ای یه تایپک در مورد اون بزن
برای آنلاین بازی کردن الان همه چیزش محیاست یالا آموزش بده پژمان یالا.از اون الف اولش توضیح بدی ها!نیای همین جوری پیش بری.قدم به قدم.مو به موبا عکس میای توضیح میدی یالا یالا.ما کانتر می خوایم یالا اگر هم نسخه ای از بازی مورد نیاز هست لینک دانلود بذار که همون رو دانلود کنیم
خب اول اینا رو دانلود کنید. [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] Download Cs 1.6 size : 272 mb پچ کانتر استرایک را از لینک زیر دانلود کنید. [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] پس از دانلود پچ از سایت آن را در محلی که کانتر خود را نصب کردید نصب کنید ابتدا باید انتی چیت را اجرا کنید که می توانید از [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید]توجه ! قبل از باز کردن کانتر باید آنتی چیت sXe را اجرا کنید. منبع لینکها:csnini.ir
بعد از دانلود فایلها وارد پوشه نصب بازی شده. وارد پوشه cstrike شده و بعد پوشه models. بعد این دو فایل رو پیدا کنید و حذف کنید v_awp.mdlوv_scout.mdl. حالا وارد بازی شوید دکمه mad یا ~ رو بزنید و این کدها رو وارد کنید:دی دیال آپ: rate 2500 cl_rate 9999 cl_cmdrate 30 cl_cmdbackup 2 cl_updaterate 30 fps_max 72 ~ 30 ای دی اس ال: rate 25000 cl_rate 9999 cl_cmdrate 101 cl_cmdbackup 2 cl_updaterate 101 fps_max 101 بنده خودم از کدهای دیال آپ استفاده میکنم.
اینم چند تا آی پی سرور. واسه ادد کردن سرورها وارد گزینه find server شده. گزینه favorites بعد add server و این کدها رو اونجا وارد کنید و ok رو بزنید. 217.219.100.57:47 87.107.120.40:27015 95.38.60.93:27015 94.183.220.220:27015 86.57.64.55:27015 87.107.120.40:27016 85.9.77.134:27015 93.188.8.77:7777 بنده همین ها رو داشتم اگه کسی به غیر از اینا آی پی داره اینجا بزاره.
می شه توضیح بدی که کد های دیال آپ و adsl چه فرقی دارن. و کد های adsl برای چه سرعتی هست؟فرقی هم داره؟ ما رفتیم برای دانلود
من با اسم HATAKE KAKASHI بازی میکنم. نبینم کسی با این اسم بازی کنه.
و باز یک سوال دیگه سرور ها چه فرقی با هم دارن؟از لحاظ سرعت و غیره بگید تا ایکه تو کدوماش بازیکن بیشتره و اینکه ایرانی ها تو کدوم ها بیشرن چه قدر سوال می پرسم من :دی
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن