سلام سلام به همه خوبین؟؟؟؟ خوب از اسمه تاپیک معلومه دیگه نقاشی های انیمه ای که کشیدین رو اینجا بزارین
lony, qubi, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند lony, zarraki, Kami, qubi این پست را پسندیده اند. خیلی دوستتون دارمخداحافظ
lony, qubi, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند lony, zarraki, Kami, qubi این پست را پسندیده اند.
اینم نقاشی ناروتوی من البته حس رنگ کردنشو نداشتم مال گذشته اس!! [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] این یکی هم دیوار نویس اتاقمه !!! [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید]
ویرایش توسط M!sS DaRK : 24 Feb 2012 در ساعت 12:04 am
Arias, lony, zarraki, qubi کسانی هستند که تشکر کردند Arias, lony, zarraki, Kami, qubi این پست را پسندیده اند.
ملسیییییییییییییییییییییی یییییییییی جالبن دوباره دوباره هنوز میخوایم
lony, zarraki, M!sS DaRK کسانی هستند که تشکر کردند lony, zarraki, Kami این پست را پسندیده اند. بسی رنج بردم در این سالسیر، کهکشان زنده کردم در این پارسی بهترین مدیران تاریخ زنان هستند با تشکر اسطوره کهکشان
lony, zarraki, M!sS DaRK کسانی هستند که تشکر کردند lony, zarraki, Kami این پست را پسندیده اند.
خسته نباشی خانوم صورتی... جالب بودن...بخصوص دیوار نویست...(like)...بازم بزار
lony, qubi, zarraki, M!sS DaRK کسانی هستند که تشکر کردند lony, qubi, zarraki این پست را پسندیده اند. zarraki کسانی که این پست را نپسندیده اند پاتوق جنوبی ها و شیرازی های فروم زیرنویس انیمه دوازده قلمرو Twelve Kingdoms کامل ترین پایگاه اطلاعاتی بلیچ در ایران - Full Bleach Database Those Who Run Away Will Fall,Those Who Stand Gain A Chance
lony, qubi, zarraki, M!sS DaRK کسانی هستند که تشکر کردند lony, qubi, zarraki این پست را پسندیده اند. zarraki کسانی که این پست را نپسندیده اند
نوشته اصلی توسط M!sS P!NK [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] اینم نقاشی ناروتوی من البته حس رنگ کردنشو نداشتم مال گذشته اس!! [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] این یکی هم دیوار نویس اتاقمه !!! [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] چرا من نمیتونم چیزی ببینم؟؟
lony, qubi, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند lony, qubi, zarraki, Kami این پست را پسندیده اند.
فایل پیوستش مشکل پیدا کرده... پینک جان اگه ممکنه دوباره آپلودشون کن پری هم ببینه
vegeku, lony, qubi, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند vegeku, lony, qubi, zarraki این پست را پسندیده اند. پاتوق جنوبی ها و شیرازی های فروم زیرنویس انیمه دوازده قلمرو Twelve Kingdoms کامل ترین پایگاه اطلاعاتی بلیچ در ایران - Full Bleach Database Those Who Run Away Will Fall,Those Who Stand Gain A Chance
vegeku, lony, qubi, zarraki کسانی هستند که تشکر کردند vegeku, lony, qubi, zarraki این پست را پسندیده اند.
عجــــــــــــــــب خب باشه مستر!! الان دوباره ویرایش کردم اگه ندیدی باز بگو کلا" آپلودش کنم بزارم برات!!!!!
ویرایش توسط M!sS DaRK : 24 Feb 2012 در ساعت 12:07 am
lony, zarraki, qubi کسانی هستند که تشکر کردند lony, zarraki, Kami, qubi این پست را پسندیده اند.
حله مادام...
vegeku, lony, qubi, zarraki, M!sS DaRK کسانی هستند که تشکر کردند vegeku, lony, qubi, zarraki این پست را پسندیده اند. پاتوق جنوبی ها و شیرازی های فروم زیرنویس انیمه دوازده قلمرو Twelve Kingdoms کامل ترین پایگاه اطلاعاتی بلیچ در ایران - Full Bleach Database Those Who Run Away Will Fall,Those Who Stand Gain A Chance
vegeku, lony, qubi, zarraki, M!sS DaRK کسانی هستند که تشکر کردند vegeku, lony, qubi, zarraki این پست را پسندیده اند.
نوشته اصلی توسط M!sS P!NK [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] اینم نقاشی ناروتوی من البته حس رنگ کردنشو نداشتم مال گذشته اس!! [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] این یکی هم دیوار نویس اتاقمه !!! [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید] آفرین...آفرین...خیلی خوبه ممنون که کارتو گذاشتی اینجا فقط یه کوچولو توی فیگور مشکل داری که اونم با تمرین زیاد حل دوست عزیز بازم کار بزار خوشحال میشیم [مهمان عزیز/کاربرانی که ثبت نام نکردند نمیتوانند لینک ها را مشاهده کنند replyبرای ثبت نام کلیک کنید]
vegeku, lony, M!sS DaRK, qubi, alin30 کسانی هستند که تشکر کردند vegeku, lony, M!sS DaRK, qubi, alin30 این پست را پسندیده اند.
ببینم... چرا دیگه کار نمیزارید....!؟
lony, vegeku کسانی هستند که تشکر کردند lony این پست را پسندیده اند.
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن